Johan Schaeffer

Johan D. Schaeffer

Founder & Productowner bij e-verbinding

Als financial heeft Johan gedurende 15 jaar diverse rollen in de accountancy vervuld, van Account en Project Manager tot IT Manager en Salary Partner. Zijn passie voor het verbeteren van financiële processen hebben hem gebracht waar hij nu is. Zijn inzet om e-facturatie door Nederland te laten adopteren, maakt hem een icoon in e-facturatie. Hij is een veelgevraagd spreker, mede-oprichter van Stichting Simplerinvoicing (SI), lid en adviseur in het Nationaal Multibelanghebbende Forum e-Procurement, Standaardisatieplatform e-factureren en internationaal actief in diverse PEPPOL werkgroepen.

e-verbinding

eVerbinding is bezig om één van de meest belangrijke en tijdrovende bedrijfsprocessen te moderniseren: namelijk het geheel elektronisch maken van het administratieproces: machine2machine. Onze missie: een volledig automatische administratie voor iedereen.

We doen dat vanuit een hele duidelijke visie. Ons uitgangspunt is e-facturatie over een veilig en open netwerk. Alle processen binnen eVerbinding zijn gericht op een zo sterk mogelijke, automatische groei van e-facturatie. Dat is vanuit onze eigen detectiemechanismen, maar ook door onze autoriteit op het gebied van e-facturatie op verschillende plaatsen in te zetten.

eVerbinding

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!