Gerard Hofman

Gerard Hofman

Directeur KC Nederland

Gerard is KC Nederland BV 26 jaar geleden gestart als hardware leverancier. De laatste 10 jaar maakt zijn bedrijf (BSG Group) Software. Zijn passie is innovatie. Door de snel veranderende markt zijn hij met zijn team in staat om praktische bedrijfsmatige oplossingen te bedenken en te produceren.

KC Nederland

In alle gevallen begint het geautomatiseerde factuurproces met OCR Tekstherkenning. Zeg maar het lezen van het plaatje, waardes interpreteren om zo te komen tot een boekingsbestand.

Juist op het vlak van OCR hebben wij als implementatie partij veel problemen bij het juist herkennen van de gegevens, of erger, geen herkenning.

In augustus 2017 hebben wij het besluit genomen om OCR technologie te gaan vervangen voor RDR. Robotic Document Recognition. Een Robot die alle waardes daadwerkelijk valideert. Toen een droom, nu werkelijkheid.

CIM Robot werkt volgens onze RDR technologie en creëert een (XML/UBL) bestand, waarmee de volgende stap in het proces gezet kan worden. CIM Robot gebruikt de UBL Importer of creëert een XML voor bijvoorbeeld bestaande applicaties. In het laatste geval wordt de kwaliteit van verwerken , van uw huidige installatie, vele malen beter, temeer omdat u OCR niet meer gebruikt. Geen uitval, geen handmatige verwerking en geen templates meer maken.

logo factuurcongres

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!