Arjan Vonk

eCommerce-EDI consultant bij Bunzl Continent Europe

Arjan Vonk is sinds 1996 betrokken geweest bij honderden Supply Chain integratie projecten voor tientallen organisaties. Dit vanuit verschillende rollen, maar altijd gebaseerd op proces verbeteringen voor het complete proces binnen een organisatie, waar het factuurproces een onderdeel van is. Binnen Bunzl Continental Europe is Arjan met een klein team verantwoordelijk voor de elektronische berichtstromen tussen de Bunzl bedrijven en hun klanten. leveranciers en andere partners. Gemiddeld worden er 2,5 miljoen berichten per jaar automatisch verwerkt. De factuurstromen maken daar een groot onderdeel van uit.

Bunzl Continent Europe

Bunzl is een succesvolle internationale distributiegroep die op maat gemaakte oplossingen biedt aan B2B-klanten. Bunzl is actief in 4 regionale gebieden: Noord-Amerika, Continentaal Europa, het Verenigd Koninkrijk en Ierland en de rest van de wereld.

Met 182 locaties in 16 landen heeft Bunzl Continental Europe een langdurige relatie met TIE Kinetix als EDI Managed Services leverancier met voordelen die variëren van een bijna onmiddellijke onboarding van leveranciers tot respons op mapping-verzoeken binnen dezelfde dag.

Meer informatie www.bunzl.com

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!