Factuur

Simac en eVerbinding verbonden

Sinds deze maand is er een partnership tussen Simac en eVerbinding. Zo maakten partijen, beiden actief in factuurverwerking, vandaag op het Factuurcongres in Nieuwegein bekend.

Voor Simac betekent deze samenwerking dat haar klanten in de toekomst nog gemakkelijker (door PEPPOL-aansluiting) en veiliger (door Simplerinvoicing) hun facturen via e-invoicing kunnen ontvangen en versturen. Voor eVerbinding zit de toegevoegde waarde in de meer dan 20 jaar ervaring die Simac heeft met documentverwerking en de aanwezige expertise binnen de consultancytak.

Partijen over de samenwerking

De samenwerking tussen Simac en eVerbinding is een perfect voorbeeld van de synergie tussen de ervaring van Simac en innovatie van eVerbinding. We kijken uit naar en constructieve en langdurige samenwerking met deze mooie partner” aldus Johan Schaeffer, oprichter en CEO van eVerbinding. Ook Peter Bouwmans, directeur van Simac Document Solutions, is enthousiast en heeft hoge verwachtingen: “Met deze samenwerking kijkt Simac vooruit, het is een mooie vervolgstap op het gebied van e-invoicing en hiermee kunnen we klanten ook in de toekomst voorzien van de beste oplossingen.

Over eVerbinding

eVerbinding is marktleider e-facturatie via Simplerinvoicing/PEPPOL in Nederland. Haar missie is: “een volledig automatische administratie voor iedereen”. Het eigen eVerbinding AcessPoint is geïntegreerd in tal van financiële- en branchepakketten. eVerbinding heeft een gevarieerd klantenbestand in de accountancy, gemeenten, provincies, waterschappen en heeft verschillende netbeheerders en energiemaatschappijen als verzender aangesloten op Simplerinvoicing/PEPPOL.

Over Simac

Simac Document Solutions automatiseert en optimaliseert al 30 jaar bedrijfsprocessen. Zij biedt oplossingen voor scanning & herkenning, Purchase-to-Pay met e-Invoicing en Document Management waarbij gekoppeld wordt met vrijwel elk (ERP)-systeem. De klant kiest zelf voor actieve betrokkenheid of ontzorging. Simac Document Solutions heeft een groot klantenbestand in uiteenlopende branches als handel & industrie, zorg en onderwijs en is marktleider in de automotive.

Nuttig? Deel dit bericht!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!