Programma

Programma overzicht 2021

De videotalks, interviews en talkshows zijn on demand beschikbaar, u kunt deze dus bekijken waar en wanneer u dat uitkomt vanuit de luie stoel. Wilt u een LIVE sessie bijwonen meld u dan aan voor het event, dan ontvangt u van ons een uitnodiging om uw programma samen te stellen en aan te melden voor een of meer LIVE sessies. Let op het aantal plaatsen bij de LIVE sessies is beperkt!

Meike de Jong

Meike de Jong

Presentator en redacteur bij RTL Nieuws

Online moderator

MEIKE DE JONG | PRESENTATOR EN REDACTEUR | RTL NIEUWS

Erwin Wulterkens

Erwin Wulterkens

Kwartiermaker bij NPa

Videotalk: Wat kan de NPa voor u betekenen?

Erwin Wulterkens | KWARTIERMAKER | NPA

De NPa is een onderdeel van het Ministerie van BZK en verantwoordelijk voor het Peppol-netwerk in Nederland. De NPa heeft per 1 oktober 2020 de taken overgenomen van de Stichting Simplerinvoicing. De NPa richt zich met name op de waarborging van de betrouwbaarheid van Peppol en de groei van het gebruik.

Erwin neemt ons mee in de toekomstvisie van de NPa en vertelt u wat de NPa voor u kan betekenen.

Jaap Jan Nienhuis

Jaap Jan Nienhuis

E-facturatie en e-procurement expert bij tradeinterop

Videotalk: De roadmap naar e-procurement

Jaap Jan Nienhuis | E-facturatie en e-procurement expert | tradeinterop

Is het echt nodig om nu al over e-procurement na te denken? Wellicht is uw organisatie volop bezig met e-factureren of gaat u daar binnenkort mee beginnen. Toch is het belangrijk om e-procurement mee te nemen in elke fase van het digitaliseringsproces. In onze sessie lichten we toe waarom, gaan we in op de voordelen en vertellen we welke concrete keuzes u nu kunt maken om in de toekomst klaar te zijn voor e-procurement.

Met onze roadmap geven we u de tools om samen met uw klanten en leveranciers te groeien van e-factureren naar e-procurement.

Simone Blankestijn

Simone Blankestijn

Team Lead Finance & Business Office bij NCIM Groep

Ilona Heijkoop

Ilona Heijkoop

Financial Controller bij Hooghiemstra & Partners

Talkshow: Waarom overstappen op e-facturatie?

Simone Blankestijn - Team Lead Finance & Business Office bij NCIM Groep | Ilona Heijkoop - Financial Controller bij Hooghiemstra & Partners

Overstappen op e-facturatie blijkt vrij gemakkelijk, de techniek is er. Het wordt veelal gedreven door overheidsinstanties die het verplichten, maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen voor uw organisatie? Simone Blankestijn en Ilona Heijkoop hebben beide de overstap gemaakt en bespreken hoe zij dit proces hebben ervaren wat dit voor hun organisatie betekent.

Heliview TALKS
Hans Biesheuvel

Hans Biesheuvel

Voorzitter bij Stichting ONL voor Ondernemers

Heliview Roundtable over uw vraagstukken

Hans Biesheuvel | Voorzitter | Stichting ONL voor Ondernemers

Tijdens ieder online Heliview event organiseren we een live Heliview Round Table. En u heeft invloed op het onderwerp van dit digitale ronde tafelgesprek! Het thema wordt namelijk bepaald aan de hand van de vragen die u bij uw aanmelding aangeeft graag beantwoord te willen hebben. Samen met de programmacommissie nemen we deze vragen door en halen daar het meest aangehaalde onderwerp uit. De gespreksleider bereidt vervolgens drie stellingen voor waarover u tijdens de Round Table met vakgenoten in discussie kunt gaan.

In deze tijden, waarin netwerken erg lastig is, biedt deze Round Table een mooie gelegenheid om in contact te komen met andere professionals uit uw vakgebied en met hen van gedachten te wisselen.

Binnenkort meer!

Wie spreken er?

Bekijk onze sprekers

Benieuwd wie er komen spreken en welke ervaring ze meebrengen? Bekijk snel ons complete sprekersoverzicht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!