Programma

NBC, Nieuwegein

Congres 7 april

Online vanaf 8 april

Onderwerpen die aan bod komen: standaarden en interoperabiliteit, stroomlijnen en integreren van processen, regel- en wetgeving, automatiseren e-procurement-cyclus, AR / AP Automatisering, P2P Automatisering, technologieën machine learning en RPA.

Erwin Wulterkens

Erwin Wulterkens

Specialist e-procurement bij NLeyes

Roundtable over uw e-facturatievraagstukken

Erwin Wulterkens, Programmamanager bij NLEYES

Vele financiële- en administratieve professionals worstelen net als u dagelijks met verschillende vraagstukken over standaarden, beleid, implementatie en optimalisatie rondom e-facturatie. Tijdens deze roundtable – onder leiding van Erwin Wulterkens –  gaat u met uw peers in gesprek over welke (dagelijkse) uitdagingen u heeft en bent u in de gelegenheid om met elkaar te discussiëren over hoe u uw processen het beste kunt optimaliseren.

Arjan Sloot

Arjan Sloot

Country Manager Benelux bij TIE Kinetix

Roundtable: Succesvol e-factureren is communiceren

Arjan Sloot, Country Manager Benelux bij TIE Kinetix

In het Purchase-to-Pay proces zitten 2 partijen: de leverancier en de afnemer. Beide lopen tegen uitdagingen aan. Bij de afnemers is vaak de grootste uitdaging snelle onboarding van de leveranciers, terwijl de grootste uitdaging van de leverancier is om compliant te zijn. De afnemer bepaalt de standaard en aanvullende eisen, waar de leverancier weer aan moet voldoen. Voor een succesvolle samenwerking is het dus van groot belang dat er transparant wordt gecommuniceerd. Laten we tijdens deze roundtable het gesprek met elkaar aangaan, meer begrip voor elkaar krijgen en uitdagingen tackelen. At the end of the day, we’ve all got a business to run! Deze interactieve sessie is toegankelijk voor 10 tot 15 deelnemers, waarin iedereen wordt gevraagd om actief deel te nemen aan het gesprek door ervaringen en uitdagingen te delen om zo van elkaar te leren.

Paul van Liempt

Paul van Liempt

Journalist & Interviewer bij BNR & VDO

FACTUURCONGRES TALKSHOWS EN VRAAGGESPREKKEN

PAUL VAN LIEMPT, JOURNALIST & INTERVIEWER BIJ BNR

Tijdens het Factuurcongres online zal journalist en interviewer Paul van Liempt in gesprek gaan met diverse experts en professionals op het gebied van onder andere factuurautomatisering, e-procurement en de toepassing van standaarden. Bij uitstek weet Paul van Liempt journalistieke scherpte en innemendheid te combineren, waardoor er waardevolle en open gesprekken ontstaan.

logo BNR
Arjan Vonk

Arjan Vonk

eCommerce-EDI consultant bij Bunzl Continent Europe

Arjan Sloot

Arjan Sloot

Country Manager Benelux bij TIE Kinetix

Talkshow: Peppol PINT; de nieuwe standaard

Arjan Vonk, eCommerce EDI Consultant bij Bunzl en Arjan Sloot, Country Manager Benelux, TIE Kinetix

Peppol is ook buiten Europa steeds populairder. Maar door verschillende belastingvoorschriften verloopt de aansluiting op Peppol moeizaam; de interoperabiliteit tussen EU- en niet-EU-landen wordt belemmerd. Maar er komt een oplossing…Peppol International Invoice (PINT)! Tijdens deze Talkshow gaat Paul van Liempt in gesprek met Arjan Vonk, eCommerce EDI Consultant bij Bunzl (beursgenoteerde internationale groothandel) en Arjan Sloot, Country Manager Benelux TIE Kinetix. Zij komen te spreken over deze nieuwe standaard die Bunzl zal implementeren. Waarom kiest Bunzl voor Peppol PINT? Wat voor problemen zal dit oplossen? En welke resultaten worden verwacht?

Arthur Slijkhuis

Arthur Slijkhuis

Manager Finance & Accounting bij Rabobank

Interview: Waarom kiest Rabobank voor Peppol?

Arthur Slijkhuis, Manager Finance & Accounting, Rabobank

  • 20.000 leveranciers & 360.000 facturen
  • Initiatief uit het Rabobank WIN-programma: We Improve Now
  • Continu verbeteren – Innovatie
  • Robuust (internationaal) factuurverwerkingssysteem
  • Fundament voor Data Analytics toepassingen

Waarom kiest een bank zoals Rabobank voor deze aanpak? Hoe gaan ze te werk? En hoe gaat het onboarden?

Winod Debipersad

Winod Debipersad

Adviseur Vakafdeling E-factureren bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Wat kan de helpdesk e-factureren voor u als leverancier betekenen?

Winod Debipersad, Adviseur Vakafdeling E-factureren bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Levert u goederen of diensten aan de Rijksoverheid? Dan stuurt u facturen als e-factuur. De overstap naar e-factureren is niet altijd makkelijk. Daarom is besloten om hier extra aandacht voor te hebben. In deze presentatie neemt Winod Debipersad je mee in hoe de Helpdesk e-factureren leveranciers ondersteunt bij het factureren aan de Rijksoverheid. Achter de Helpdesk zit de Vakafdeling e-factureren die de helpdesk bijstaat bij complexe e-factuurvraagstukken en begeleiding van leveranciers die aansluiten op e-factureren.

Joris Bongertman

Joris Bongertman

Manager Accounts Payable & Accounts Receivable bij AS Watson

Paul van Liempt

Paul van Liempt

Journalist & Interviewer bij BNR & VDO

Vraaggesprek: de verandering van het administratief werk door automatisering van factuurverwerking

JORIS BONGERTMAN, MANAGER ACCOUNTS PAYABLE & ACCOUNTS RECEIVABLE, A.S. WATSON in gesprek met Paul van Liempt, JOURNALIST & INTERVIEWER BIJ BNR

In dit vraaggesprek gaat Paul van Liempt in gesprek met Joris Bongertman, Manager Accounts Payable & Accounts Receivable bij A.S. Watson over hoe zij een ontzettend hoge automatiseringsgraad hebben weten te bereiken, ondanks de grote uitdagingen dit voor elkaar te krijgen. Zo verwerkt A.S. Watson op jaarbasis 200.000 facturen voor 14 verschillende entiteiten in de Benelux en heeft zij de wens om de kosten per kostensoort en per filiaal inzichtelijk te hebben, wat met een uitgebreid grootboek en 1.800 winkels een enorme uitdaging is. Paul en Joris komen te spreken over hoe zij dat hebben weten te bewerkstelligen, wat hier voor nodig was en hoe dit het werk van administratief medewerker heeft veranderd.

AS Watson
logo BNR
Erwin Wulterkens

Erwin Wulterkens

Specialist e-procurement bij NLeyes

Michiel Stornebrink

Michiel Stornebrink

IT Adviseur bij TNO

Talkshow: De toekomst van e-facturatie en e-procurement

Erwin Wulterkens, Programmamanager bij NLEYES en Michiel Stornebrink, Consultant Data Sharing, Interoperability & Standards bij TNO

In deze talkshow bespreken we met Erwin Wulterkens, Programmamanager bij NLEYES en Michiel Stornebrink, Consultant Data Sharing, Interoperability & Standards bij TNO de strategische stappen om met E-procurement en E-facturatie voorbereid te zijn op de toekomst.

TNO
Gerard Bottemanne

Gerard Bottemanne

Onderzoeksconsultant bij GBNED

Paul van Liempt

Paul van Liempt

Journalist & Interviewer bij BNR & VDO

Vraaggesprek: het belang van e-retour

GERARD BOTTEMANNE, ONDERZOEKSCONSULTANT BIJ GBDNED in gesprek met Paul van Liempt, JOURNALIST & INTERVIEWER BIJ BNR

In dit vraaggesprek gaat Paul van Liempt in gesprek met Gerard Bottemanne over het belang van e-retour. Met e-retourberichten krijg je als leverancier automatisch bericht in je eigen administratie van een (gewijzigde) factuurstatus bij de ontvanger van de factuur. Zo weet je als leverancier dat jouw factuur is opgenomen in de boekhouding van je klant, is beoordeeld en zelfs betaald. Dat scheelt mailen en bellen naar de klant en bijvoorbeeld opnieuw een factuur sturen. Allemaal werkzaamheden waar niemand op zit te wachten en vaak duurt het ook nog eens langer voordat een factuur is betaald. Onderzoeksbureau GBNED heeft samen met een kopgroep van Peppol Service providers en softwareleveranciers, in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse zaken en Koninkrijksrelaties (BZK), het initiatief “e-retour” uitgevoerd. Om leveranciers van administratieve software te ondersteunen bij het implementeren van Peppol retourberichten. Het versturen van een e-factuur is technisch mogelijk in steeds meer standaard financiële softwarepakketten en ERP software. Toch is het verzenden van PDF–facturen nog steeds het meest gangbaar. Wat zijn nu precies de voordelen van e-retour, als onderdeel van e-factureren, en hoe kan dit (redelijk) eenvoudig worden geïmplementeerd?

GBNED
logo BNR
Gerard Bottemanne

Gerard Bottemanne

Onderzoeksconsultant bij GBNED

Roundtable: starten met e-factureren, waar te beginnen?

GERARD BOTTEMANNE, ONDERZOEKSCONSULTANT BIJ GBDNED

Ondanks dat er nog flink wat hobbels te nemen zijn, is e-factureren de toekomst. Het is nauwkeuriger, sneller en het bespaart tijd en geld. Er zijn talloze boekhoudsystemen die – in meer of mindere mate – het volledig overstappen op e-factureren ondersteunen. De markt-sectoren kennen daarnaast verschillende standaarden om er voor te zorgen dat systemen technisch gezien goed met elkaar kunnen communiceren. Maar hoe start je nu eigenlijk met e-factureren? Wat zijn de do’s & dont’s? Is er een gedegen stappenplan en welke zaken zijn belangrijk, welke keuzes dienen er te worden gemaakt en wat past het beste bij uw organisatie? Deze interactieve sessie is toegankelijk voor 10 tot 15 deelnemers, waarin iedereen wordt gevraagd om actief deel te nemen aan het gesprek door ervaringen en uitdagingen te delen om zo van elkaar te leren.

GBNED

Ontvangst & registratie

Roland Koopman

Roland Koopman

Financieel Journalist en presentator bij RTL Z

Opening door dagvoorzitter Roland Koopman

Roland Koopman, FINANCIEEL JOURNALIST EN PRESENTATOR BIJ RTL Z

Gerard Bottemanne

Gerard Bottemanne

Onderzoeksconsultant bij GBNED

ERP en EDI: e-procurement berichtstandaarden en netwerken

Gerard Bottemanne, onderzoeksconsultant bij GBDNED

Het rapport “ERP en EDI: e-procurement berichtstandaarden en netwerken” van onderzoeksbureau GBNED is bedoeld om inzicht te geven in EDI e-procurement standaarden die in Nederland op de markt zijn om aan te sluiten op ERP-systemen, zowel nationaal als internationaal. Tijdens deze openingskeynote presenteert Gerard Bottemanne dit rapport en is er de gelegenheid om vragen te stellen.

GBNED
Patrick van Boom

Patrick van Boom

Chief Marketing Officer bij TIE Kinetix

De uitdagingen van het 4-corner model & de Peppol standaard

Patrick van Boom, Chief Marketing Officer bij TIE Kinetix

Het 4-corner model is een essentieel concept in e-facturatie en Peppol. Maar de impact op de dagelijkse situatie leidt vaak tot verwarring en onduidelijkheid. Tijdens deze Keynote gaat Patrick van Boom, CMO bij TIE Kinetix, hier dieper op in. Met voorbeelden uit de praktijk wordt uitgelegd hoe het gebruik van een standaard alleen niet altijd voldoende is om te zorgen voor een probleemloze facturatie-uitwisseling. De invloed hiervan op zowel klanten, als leveranciers wordt belicht. U zult deze Keynote bewuster en met een beter inzicht in het totale proces verlaten.

Jorden van der Wateren

Jorden van der Wateren

Senior beleidsadviseur bij de Nederlandse Peppolautoriteit

Peppol: de route naar dé standaard voor e-procurement

Jorden van der Wateren, Senior Beleidsadviseur, Nederlandse Peppolautoriteit

De Nederlandse Peppolautoriteit (NPa) bestaat sinds oktober 2020. De Nederlandse Peppolautoriteit wil bereiken dat alle overheden en bedrijven binnen en buiten Europa elektronisch met elkaar gegevens uitwisselen, met als doelen:

  • het bevorderen van de efficiëntie van de administraties van organisaties,
  • het bevorderen van keuzevrijheid bij het aanschaffen of wisselen van softwareleveranciers,
  • het verkleinen van de digitaliseringskloof tussen het klein- en grootbedrijf,
  • het verduurzamen en vergroenen van de processen in de procurement-keten.

In de visie van de NPa vervult het Peppol-netwerk een belangrijke rol bij het realiseren van interoperabiliteit tussen netwerken en standaarden in de toekomst. Hoe de NPa dit voor zich ziet en welke stappen de komende jaren daartoe worden gezet, zal in deze sessie uiteen worden gezet.

Ochtendpauze op het netwerkplein met 1-op-1 gesprekken

Maarten Pronk

Maarten Pronk

Expert Manager Purchase-to-Pay - FMS bij TriFinance

Nick van den Berg

Nick van den Berg

E-invoicing consultant bij TriFinance Nederland

Zelf navigeren in de wereld van e-facturatie

Maarten Pronk, Expert Manager Purchase to Pay en Nick van den Berg, e-Invoicing consultant, TriFinance Nederland

TriFinance introduceert: Het e-facturatie kompas. Dit kompas is ontworpen om ongeacht de e-facturatiestatus in uw organisatie, te komen tot een weloverwogen en toekomstbestendige e-facturatiestrategie. Dit kompas helpt u om van e-facturatie een blijvend succes te maken, samen met alle betrokken partijen. Van het benodigde interne draagvlak tot externe communicatie (waaronder onboarding). Tijdens deze sessie krijgt u een concrete checklist om het gebruik van e-facturatie naar een hoger niveau te brengen binnen uw organisatie. Het e-facturatiekompas is dé pragmatische oplossing voor uw e-facturatievraagstuk.

trifinance
Marcel Duijvestijn

Marcel Duijvestijn

CEO bij Blue10

Standaard is áltijd beter

Marcel Duijvestijn, CEO bij Blue10

Is mijn organisatie écht zo uniek? Die vraag mogen veel organisaties zichzelf wat vaker stellen. Digitalisering en automatiering van processen dwingen organisaties om na te denken over standaardisatie. Sterker nog, we zijn dagelijks op zoek naar standaard. En toch sneuvelt deze zoektocht meer dan eens doordat gezwicht wordt voor een (unieke) land-, branche- of klantaanpassing. Ergens in het proces is een partij zó overtuigend geweest dat hun werkwijze toch écht uniek is. Weg standaard proces. Weg standaard elektronisch format. Weg standaard. Iedere organisatie kent de strijd tussen enerzijds klantgericht acteren en anderzijds efficiënte, gestandaardiseerde back-office processen. En hoe verleidelijk het ook is om altijd tegemoet te komen aan klantwensen; Standaard is altijd beter. Altijd.

logo factuurcongres
Patrick van Boom

Patrick van Boom

Chief Marketing Officer bij TIE Kinetix

Sander Maassen

Sander Maassen

Consultant e-facturatie bij Gemeente Amsterdam

Wat zijn uw uitdagingen bij het gebruik van e-facturatie en Peppol?

Patrick van Boom, Chief Marketing Officer, TIE Kinetix en Sander Maassen, Consultant e-facturatie, Gemeente Amsterdam

Tijdens deze break-outsessie gaat Patrick van TIE Kinetix met u en met Sander Maassen, e-facturatie consultant van Gemeente Amsterdam, in gesprek. We gaan het samen hebben over de uitdagingen die u en Gemeente Amsterdam zowel tegenkomen bij het gebruik van e-facturatie en Peppol. Hoe dealen we met deze uitdagingen? En hoe kunnen we de juiste keuzes maken zodat onnodige verstoringen van de facturatie-uitwisseling worden voorkomen?

Order-to-Cash and Smart e-Invoicing: de ultieme combinatie

Dimitry Borgstijn, Director Sales & Business Development Benelux bij Order2Cash

Het order to cash-proces is meer dan alleen een verzameling van bedrijfsprocessen. Als het correct wordt gemonitord, kan het een ongeëvenaard inzicht geven in hoe, wanneer en waarom klanten zaken met u doen. Het optimaliseren van uw O2C-proces is de sleutel die u nodig heeft om een grotere klanttevredenheid te ontgrendelen en retentiegraad te verhogen. In deze sessie zullen we bespreken hoe u – via de Smart e-Invoice – echte waarde kunt halen uit dit vaak over het hoofd geziene klantcontact.

Jaap Jan Nienhuis

Jaap Jan Nienhuis

E-procurement expert bij TradeInterop

Praktijksessie: zelf leren onboarden

Jaap Jan Nienhuis, e-facturatie en e-procurement expert, tradeinterop

Het ontvangen van e-facturen gaat pas echt veel opleveren als uw leveranciers ‘aan boord’ zijn. Maar hoe pak je dat aan en wat zijn hierbij de belangrijkste do’s en don’ts? In deze sessie vertelt Jaap Jan Nienhuis, e-facturatie en e-procurement expert, daar meer over. Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden laat hij zien hoe belangrijk het is dat u als organisatie zelf de regie houdt over de onboarding van uw leveranciers. Daarnaast vertelt hij meer over hoe u dit traject zelf vorm kunt geven en welke tools onmisbaar zijn bij het succesvol onboarden van uw leveranciers.

logo facturcongres

Lunchpauze op het netwerkplein met 1-op-1 gesprekken

Herman Drenth

Herman Drenth

DICO Adviseur bij Ketenstandaard Bouw en Techniek

De DICO Standaard, een onafhankelijk berichtenstandaard voor alle bedrijven in de bouw-en techniekketen

Herman Drenth, DICO Adviseur bij Ketenstandaard Bouw en Techniek

In de bouw- en installatiesector worden jaarlijks honderden miljoenen euro’s onnodige kosten gemaakt die relatief snel kunnen worden bespaard door gebruik te maken van elektronische communicatie tussen bedrijven.

Menselijke fouten die ontstaan door het overtypen of anders interpreteren van informatie in offertes, productgegevens, bestellingen, leverbonnen en facturen die tussen ketenpartijen meermaals heen en weer gaan, zijn een belangrijke oorzaak hiervan.

Om de hele keten efficiënter met elkaar te laten samenwerken is versnelde digitalisering van de sector noodzakelijk en zijn er sector-brede afspraken nodig. Een voorbeeld hiervan is de DICO Standaard, een onafhankelijk berichtenstandaard die vanaf 2022 door alle bedrijven in de bouw-en techniekketen gebruikt zal worden om elektronische te factureren.

Herman Drenth, DICO Adviseur bij Ketenstandaard Bouw en Techniek, vertelt tijdens zijn sessie graag meer over de voordelen van e-facturatie, de DICO Standaard, het hoe en het waarom, en over de relatie tot andere standaarden.

Frans Heijneman

Frans Heijneman

Senior Business Consultant bij Randstad Groep Nederland

Een juiste factuur is een optelsom van een goede samenwerking in de keten ervoor Randstad

Frans Heijneman, Senior Business Consultant bij Randstad Groep Nederland

“De factuur moet kloppen!”. Dit is vaak, na de vraag om de juiste kandidaat, de eerstvolgende vraag van een klant richting een uitzendorganisatie. De kwaliteit van de factuur wordt echter bepaald door een succesvolle samenwerking in de gehele keten. De vraag van onze klanten is de laatste 10 jaar wel gewijzigd. Lag de focus eerst vooral op uren- en factuurverwerking, nu ligt de focus veel meer op het hele proces: van aanvraag tot factuur. Door het inzetten van standaarden in dit proces, wordt de kwaliteit gegarandeerd, en wordt corrigeren controleren. Het verhaal wordt ondersteund met een praktijkvoorbeeld van samenwerking tussen de Johan Cruijff Arena en de Randstadgroep.

Sabrina Vermeulen

Sabrina Vermeulen

Hoofd Inkoop & Contractmanagement bij SVB

Ruud van Gerven

Ruud van Gerven

Business consultant / projectleider bij SVB

Digitale transformatie in de praktijk: Hoe het er écht aan toe gaat

Sabrina Vermeulen, Hoofd Inkoop & Contractmanagement en Ruud van Gerven, Business consultant / projectleider, SVB

De SVB (uitvoerder van wetten en regelingen in het kader van de sociale zekerheid) is in 2019 gestart met het stroomlijnen van het proces van bestellen tot betalen (P2P) en contractmanagement middels een project van digitale transformatie. Het was een eerste kennismaking van de SVB met digitalisering van deze processen. Daarvoor verliepen deze processen veelal buiten applicaties om. Sabrina en Ruud zullen ingaan op de weg die de SVB bewandeld heeft. Wat ging goed maar zeker ook waar de uitdagingen lagen of zelfs nog steeds liggen.

NPa Peppol Labs: GLN, DICO en PEPPOL

Joost van den Hondel, beleidsadviseur en Patrick van Heyst, Technisch adviseur, NPa

In deze sessie neemt de NPa je mee in hoe Peppol specifiek binnen sectoren kan worden ingezet. We gaan hierbij dieper in op de bouwsector. Samen met Bouwend Nederland, Ketenstandaard, KPN, TBI en service providers eVerbinding en Unified Post hebben wij dit opgepakt. Het resultaat is volledige bereikbaarheid van grote bouwers via het Peppol-netwerk. Hoe werkt dit met GLN en met de DICO standaard? Voor NPa is dit tevens de start van ‘Peppol Labs’. Wil je hier meer weten over hoe dit traject is gegaan en over Peppol Labs? Kom dan naar deze sessie!

Middagpauze op het netwerkplein met 1-op-1 gesprekken

Joris Bongertman

Joris Bongertman

Manager Accounts Payable & Accounts Receivable bij AS Watson

Maximale automatiseringsgraad van factuurverwerking zonder procurement

Joris Bongertman, Manager Accounts Payable & Accounts Receivable, A.S. Watson

AS Watson verwerkt bijna 200.000 facturen per jaar voor 14 verschillende entiteiten in de Benelux. AS Watson wenst de kosten per kostensoort en per filiaal inzichtelijk te hebben. Dit is met een uitgebreid grootboek en 1800 winkels een enorme uitdaging. Toch hebben zij hierin een ontzettend hoge automatiseringsgraad weten te bereiken. Joris Bongertman vertelt graag hoe zij dat hebben weten te bewerkstelligen, wat hier voor nodig was en hoe dit het werk van administratief medewerker heeft veranderd. Ook geeft hij een inkijk hoe hij naar de volgende stap van procurement toe werkt.

AS Watson
Michiel Stornebrink

Michiel Stornebrink

IT Adviseur bij TNO

Data is de toekomst van e-procurement en e-facturatie

Michiel Stornebrink, Consultant Data Sharing, Interoperability & Standards bij TNO

Big data-analyse, machine learning en artificial intelligence worden steeds meer toegepast in e-procurement- en e-invoicing-systemen. Daarvoor wordt data en vooral het gecontroleerd delen van data steeds belangrijker. Door data zoals inkoopinformatie (contracten, facturen, behoefteplannen, prestatie-indicatoren, enzovoorts.) te delen met andere bedrijven kun je er veel meer mee doen. Op voorwaarde dat je controle houdt over die data. Dat gaat verder dan het elektronisch kunnen versturen en ontvangen van e-facturen. Er zijn afsprakenstelsels nodig om veilig, vertrouwd en makkelijk data te kunnen delen.

In deze keynote gaat Michiel dieper in op de waarde van de standaarden, de relevante ontwikkelingen op het gebied van afsprakenstelsels voor de toekomst van e-procurement en e-facturatie en hoe je hier als organisatie je voordeel mee behaald.

TNO

Afsluiting door dagvoorzitter Roland Koopman

Gevolgd door een netwerkborrel

Tickets

Het Factuurcongres is exclusief toegankelijk voor finance professionals die betrokken zijn bij het gebruik, de implementatie en het beheer van financiële- en administratieve software. Bent u bijvoorbeeld Financieel directeur/ CFO, Financieel Manager, Teamleider financiële afdelingen, Projectleider, Business analist, Informatiemanager, IT-manager, Applicatiebeheerder, Functioneel beheerder of een aanverwante functie. Dan heeft u de mogelijkheid om (gratis) het congres te bezoeken en/of deel te nemen aan het online event.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!