Programma

Programma overzicht 2020

Congresdag
De deuren openen om  07:30 uur voor de ochtend editie en om 13:25 uur voor de middag editie; na ontvangst en registratie beginnen we het programma met de officiële opening!

Online videocontent
Hier vindt u een overzicht van de interviews, talkshows en verschillende talks die wij tijdens de congresdag opnemen met experts en partners in onze mobiele Heliview studio. Deze video’s zijn vanaf een week na de congresdag beschikbaar.

Ontvangst en registratie

Roland Koopman

Roland Koopman

Financieel Journalist en presentator bij RTL Z

Opening door de dagvoorzitter

Roland Koopman

RTL Z
Hans Hodes

Hans Hodes

Product owner Billing KPN Business Market

E-facturatie vermindert administratieve overhead

Hans Hodes | Product owner Billing | KPN Business Market

Facturen ontvangen, verwerken, controleren en betalen zorgt voor administratieve overhead in de relatie tussen koper (ontvanger) en verkoper (verzender). Dit kost geld, tijd en energie. Hoe verminderen we de overhead? De oplossing is simpel, e-facturatie!

Net als in het verkeer is het van belang dat we het eens zijn over weggebruik en -gedrag. Dan stroomt het verkeer goed door, zijn de kosten voor de verkeersdeelnemer laag en voorkomen we ongelukken.

Doel van deze keynote is om te delen wat ons daarin helpt in plaats van dat het ons belemmert:

  • Gebruik van standaardberichten en -processen, PEPPOL-based en NL-CIUS
  • Voorkomen van ‘misbruik’ en bedrijfspecifiek gebruik van de standaard
  • Supply-Chain-Management systemen ook naar ‘standaard helpen’

Automatische detectie is handig maar niet heilig.

KPN
Dolf Kars

Dolf Kars

CEO bij Storecove

Rick van Nispen

Rick van Nispen

Managing Director bij Pimm Solutions

De eenvoud van aansluiten

Dolf Kars | CEO | Storecove i.s.m. Pimm Solutions

Deze Keynote geeft een verhelderend beeld van het gemak van het aansluiten op het Peppol netwerk. Spijker uw kennis bij over de stand van zaken en het wereldwijde bereik via Peppol. U krijgt  de verschillende methoden van implementeren uiteengezet. Storecove werd als eerste accesspoint in de wereld  gecertificeerd door de  autoriteiten in alle vier de Peppol territoria: Europa, Nieuw Zeeland, Australië en Singapore. Grote adverteerder Pimm Solutions vertelt over hun overwegingen om aan te sluiten, hoe het aansluitproces verliep en wat zij nu als direct voordeel ervaren.

logo factuurcongres
Pimm

Pauze met 1-op-1 gesprekken

Bianca de Graaf

Bianca de Graaf

Teamleider Financiële Administratie bij KVK

Uitdagingen KVK bij onboarding leveranciers

Bianca de Graaf | Teamleider Financiële Administratie | Kamer van Koophandel

De missie van de Kamer van Koophandel is om het leven van ondernemers makkelijker te maken met informatie en het leveren van een positieve bijdrage aan het ondernemersklimaat in Nederland. Een snelle betaling van facturen maakt daar zeker onderdeel van uit!
Maar hoe krijg je leveranciers zover dat zij ook daadwerkelijk overgaan tot het sturen van e-facturen? Tijdens deze presentatie vertelt deze enthousiaste en gedreven finance professional hoe KVK dit gedaan heeft en welke uitdagingen zij, zowel in- als extern, tegen zijn gekomen.

KvK
Marcel van Wensem

Marcel van Wensem

Sales & Marketing Director bij eVerbinding

Verzenden en ontvangen van e-facturen. Waar begin je? Best practices voor een vliegende start!

Marcel van Wensem | Sales & Marketing Director | eVerbinding

Wat was voor Stedin de trigger om vijf(!) jaar geleden het verzenden van e-facturen via een open netwerk (PEPPOL) te omarmen? Waarom zet Zorginstituut Nederland (ZINL) in op het ontvangen en verwerken van 100% e-facturen per 31-12-2020? En hoe zorgen ze ervoor dat hun leveranciers daarin mee gaan? Marcel van Wensem geeft met deze twee praktijkcases een inzicht in strategische beslissingen en de operationele gevolgen voor de diverse afdelingen binnen de organisatie.

partner factuurcongres
Michael Riviera

Michael Riviera

CTO bij Storecove

De eenvoud van de API

Michael Riviera | CTO | Storecove i.s.m. ProActive

We zullen kijken naar een aantal aspecten dat mede bepaalt of een API eenvoudig genoemd kan worden, zoals de surface area, authenticatie en TTFHW (Time To First Hello World). Daarnaast zullen we een kort programmeer uitstapje maken om in een paar minuten vanaf nul een factuur via Peppol te verzenden.

logo factuurcongres
Glenn Vandamme

Glenn Vandamme

Digitaal strateeg bij Finplex

Sven Cornelis

Sven Cornelis

Digitaal strateeg bij Finplex

Hoe kan de ondernemer er voor zorgen dat zijn factuur zo efficient mogelijk verwerkt wordt?

Glenn Vandamme & Sven Cornelis | Digitaal strategen| Finplex

Glenn en Sven nemen jullie mee op de ervaringen die bedrijven én accountants in België hebben op hun weg naar de digitale factuur. Hoe kan de ondernemer er voor zorgen dat zijn factuur zo efficient mogelijk verwerkt wordt?

We hebben gekozen om een verhaal te vertellen rond de use cases in België. Hierbij belichten we enerzijds de kant van de accountancy sector die ondertussen vragende partij is voor de echte e-invoice, anderzijds belichten we welke stappen er al gezet zijn op dit domein. Aan de hand van use cases belichten we deze situatie en plukken we er enkele manieren van werken uit in afwachting van de echte e-invoice.

Aangeboden door ELO

Finplex
Rowdy Reijans

Rowdy Reijans

Sales Consultant bij BCT

Ward Heller

Ward Heller

Functioneel Consultant bij BCT

Recognition as a Service

Rowdy Reijans | Sales Consultant & Ward Heller | Functioneel Consultant | BCT

Wij nemen u graag mee in de totstandkoming van Doc Recognizer, hierbij wordt de focus gelegd op het ontzorgen van de finance professional. Wij illustreren dit verhaal aan de hand van een aantal praktijkcases en een live demo.

Een nieuwe aanpak van factuurherkenning waarbij op basis van standaardvelden een herkenning van 100% gegarandeerd kan worden. Wij nodigen u uit om een aantal eigen facturen mee te nemen zodat wij dit live aan u kunnen demonstreren.

BCT
Christian van Geel

Christian van Geel

VP Sales & Marketing bij Dynatos

The Smart Channel Solution to accelerate digital transformation

Christian van Geel | VP Sales & Marketing | Dynatos

Hedendaags staat Digitale transformatie bij financiële afdelingen hoog op de to-do-list. Maar hoe haakt u aan? Welke softwareoplossing versnelt de transformatie, hoe toegankelijk en gebruiksvriendelijk is deze software en welke binnenkomende en uitgaande documenten kunt u digitaal verwerken? Vragen waar zowel bedrijven die aan het begin staan van de digitale transformatie als bedrijven die bezig zijn om de digitalisering te optimaliseren, antwoord op willen hebben. Deze en meer vragen worden beantwoord tijdens de sessie ‘’Smart Channel Solution to accelerate digital transformation’’ van Dynatos.

Dynatos
Hans Hodes

Hans Hodes

Product owner Billing KPN Business Market

E-factureren doe je samen!

Hans Hodes | Product owner Billing | KPN Business Market

e-Factureren opleggen is makkelijk. Het tot een succes maken is een stuk lastiger met name als je veel facturen verzendt of ontvangt. Het gaat om de win-win voor beiden. Die zie je terug in lagere administratieve overhead. Als KPN zijn we grootverzenders van facturen. Met name bij Large en Corporate klanten gaat het vaak om veel facturen van KPN per klant. Dat vergt afstemming. Samen met een grote klant (de Rijksoverheid) hebben we een aanpak ontwikkeld. Het is de kunst om de verbinding te leggen tussen de administratie bij de leverancier (verzender) en de klant (ontvanger). Zorgen dat de finishing touch bij het sluiten van een contract niet wordt vergeten. Neem de administratie mee aan beide zijden en ga echt besparen. Dat leidt soms tot meer facturen. Maar meer is in dit geval minder als alles geautomatiseerd kan worden verwerkt. Ga samenwerken, verbind en bespaar.

KPN
Edwin Gabriëls

Edwin Gabriëls

Senior Presales Specialist bij SAP Concur

Vergeet uw medewerkers niet tijdens uw digital transformation journey

Edwin Gabriels | Senior Presales Specialist | SAP Concur

Organisaties stuiten op vele uitdagingen om te voldoen aan de wensen c.q. eisen van hun klanten. We zijn druk bezig met; het veiligstellen van kritieke informatie; de reis naar de Cloud en het verzorgen van excellente klant ervaringen. Helaas wordt een grote groep over het hoofd gezien, namelijk de medewerkers!

Te vaak lukt het organisaties niet om de broodnodige upgrades van interne processen/ systemen succesvol door te voeren. Met veel energie wordt begonnen aan een verbeteringsproject, echter te vaak leidt het gebruik van het nieuwe proces/ systeem niet tot de gewenste verbeteringen. Daarentegen zouden organisaties huidige processen/ systemen moeten vervangen door medewerker gerichte systemen, dit geldt met name voor systemen die kosten managen. Je wilt als organisatie de medewerker in de “driver seat” zetten, omdat dit resulteert in hogere productiviteit en verantwoordelijkheid van medewerkers t.b.v. kosten management, waarbij tevens user experience en datamanagement positief beïnvloed worden.

logo factuurcongres
Gerard Hofman

Gerard Hofman

Directeur KC Nederland

De technologische oplossingen zijn er….. de praktijk is weerbarstiger

Gerard Hofman | Directeur | KC Nederland

De druk om facturen digitaal aan te leveren is technisch geen enkel probleem meer. Maar zolang applicaties niet de mogelijk hebben om direct files te importeren en automatisch te valideren zal er een markt blijven om facturen op de traditionele wijze te scannen, herkennen en te boeken.

Onze nieuwste RDR herkenning creëert alleen bestanden waarmee bedrijfsprocessen gevoed kunnen worden. Voorbeeld: het aanmaken van orderregels, het matchen van bestellingen met orderbevestigingen en het aanleveren van factuur gegevens op regelniveau

logo factuurcongres

Pauze met persoonlijke foodbox en 1-op-1 gesprekken

Arjan Sloot

Arjan Sloot

Country Manager Benelux bij TIE Kinetix

Erwin Wulterkens

Erwin Wulterkens

Kwartiermaker bij NPa

De volgende stappen rondom e-facturatie voor de overheid én het bedrijfsleven

Arjan Sloot | Country Manager Benelux & Erwin Wulterkens | e-Procurement & e-invoicing specialist | TIE Kinetix

Sinds een jaar zijn Nederlandse overheidsinstanties en aanbestedende diensten verplicht om e-facturen te kunnen ontvangen én verwerken. Hoe staat het er nu voor?Zijn overheidsinstanties tevreden met de voortgang van het digitaliseringsproject? Of is er nog verdere winst te behalen? En heeft de verplichting ook een impact gehad op de adoptie van e-facturatie onder het bedrijfsleven?

Erwin Wulterkens (ervaringsdeskundige e-facturatie) en Arjan Sloot (Country Manager Benelux – TIE Kinetix) bespreken graag met u wat overheidsinstanties en bedrijven verder kunnen doen om van e-facturatie een succes te maken.

Arjan en Erwin hebben veel ervaring en diepgaande kennis over e-factureren en e-procurement. Ze weten uit eerste hand wat wel en niet werkt en delen dit graag tijdens deze expert break-out sessie.

logo factuurcongres
David Busby

David Busby

Expert Manager-Financial Management Services bij TriFinance

Maarten Pronk

Maarten Pronk

Expert Manager Purchase-to-Pay - FMS bij TriFinance

Nederland loopt achter op e-invoicing, hoe blijft u toch de ontwikkelingen voor?

David Busby | Expert Manager Order-to-Cash & Maarten Pronk | Expert Manager Purchase-to-Pay | TriFinance Nederland

Nederland heeft een grote achterstand op het gebied van e-facturatie. Hoe ziet de toekomst van e-facturatie eruit en welke lessen kan Nederland leren van de rest van de wereld?

Reeds tientallen landen hebben e-invoicing deels of volledig verplicht gesteld. Daar waar Nederland voor een relatief voorzichtige, stimulerende aanpak heeft gekozen, kiezen andere landen voor zeer strikte wetgeving. Zowel binnen als buiten Europa zijn grote verschillen met betrekking tot e-invoicing: geen aanpak is gelijk, de impact voor organisaties is groot.

Hoe zorg je dat je goed voorbereid bent op de snel digitaliserende wereld om ons heen?

In deze sessie krijgt u antwoord op deze vragen en inzicht in de te nemen stappen om de ontwikkelingen voor te blijven.

trifinance
Ton Abelen

Ton Abelen

Futurist, Auteur nieuwe technologie & Artificial Intelligence

The Power of Artificial Intelligence

Ton Abelen | Professioneel Spreker | Futurist | Auteur en Management Consultant nieuwe technologie & Artificial Intelligence

Artificial Intelligence is een game changer, maar wordt maar zelden ingezet waar AI nou net zo goed in is. Dat is niet zo vreemd, want wij mensen hebben sinds de uitvinding van de computer alleen maar geleerd bestaande zaken steeds te optimaliseren. Processen verzinnen en die verbeteren, meer was er ook niet mogelijk. En denken buiten bestaande kaders wordt lang niet altijd gewaardeerd, laten we maar gewoon doen zoals we altijd doen, dan lopen we ook geen risico. Ton neemt je mee in de wereld van AI en laat je zien hoe dit jouw toekomst gaat beïnvloeden en hoe deze eruit komt te zien. Het mooie hieraan is dat ook invoice processing niet alleen veel efficiënter gaat worden, maar ook veel meer waarde op kan gaan leveren voor de gehele organisatie.

Wizzin
Roland Koopman

Roland Koopman

Financieel Journalist en presentator bij RTL Z

Afsluiting door de dagvoorzitter

Roland Koopman

RTL Z

Ontvangst en registratie

Roland Koopman

Roland Koopman

Financieel Journalist en presentator bij RTL Z

Opening door de dagvoorzitter

Roland Koopman

RTL Z
Hans Hodes

Hans Hodes

Product owner Billing KPN Business Market

E-facturatie vermindert administratieve overhead

Hans Hodes | Product owner Billing | KPN Business Market

Facturen ontvangen, verwerken, controleren en betalen zorgt voor administratieve overhead in de relatie tussen koper (ontvanger) en verkoper (verzender). Dit kost geld, tijd en energie. Hoe verminderen we de overhead? De oplossing is simpel, e-facturatie!

Net als in het verkeer is het van belang dat we het eens zijn over weggebruik en -gedrag. Dan stroomt het verkeer goed door, zijn de kosten voor de verkeersdeelnemer laag en voorkomen we ongelukken.

Doel van deze keynote is om te delen wat ons daarin helpt in plaats van dat het ons belemmert:

  • Gebruik van standaardberichten en -processen, PEPPOL-based en NL-CIUS
  • Voorkomen van ‘misbruik’ en bedrijfspecifiek gebruik van de standaard
  • Supply-Chain-Management systemen ook naar ‘standaard helpen’

Automatische detectie is handig maar niet heilig.

KPN
Dolf Kars

Dolf Kars

CEO bij Storecove

Rick van Nispen

Rick van Nispen

Managing Director bij Pimm Solutions

De eenvoud van aansluiten

Dolf Kars | CEO | Storecove i.s.m. Pimm Solutions

Deze Keynote geeft een verhelderend beeld van het gemak van het aansluiten op het Peppol netwerk. Spijker uw kennis bij over de stand van zaken en het wereldwijde bereik via Peppol. U krijgt  de verschillende methoden van implementeren uiteengezet. Storecove werd als eerste accesspoint in de wereld  gecertificeerd door de  autoriteiten in alle vier de Peppol territoria: Europa, Nieuw Zeeland, Australië en Singapore. Grote adverteeerder Pimm Solutions vertelt over hun overwegingen om aan te sluiten, hoe het aansluitproces verliep en wat zij nu als direct voordeel ervaren.

logo factuurcongres
Pimm

Pauze met 1-op-1 gesprekken

Bianca de Graaf

Bianca de Graaf

Teamleider Financiële Administratie bij KVK

Uitdagingen KVK bij onboarding leveranciers

Bianca de Graaf | Teamleider Financiële Administratie | Kamer van Koophandel

De missie van de Kamer van Koophandel is om het leven van ondernemers makkelijker te maken met informatie en het leveren van een positieve bijdrage aan het ondernemersklimaat in Nederland. Een snelle betaling van facturen maakt daar zeker onderdeel van uit!

Maar hoe krijg je leveranciers zover dat zij ook daadwerkelijk overgaan tot het sturen van e-facturen? Tijdens deze presentatie vertelt deze enthousiaste en gedreven finance professional hoe KVK dit gedaan heeft en welke uitdagingen zij, zowel in- als extern, tegen zijn gekomen.

KvK
Marcel van Wensem

Marcel van Wensem

Sales & Marketing Director bij eVerbinding

Verzenden en ontvangen van e-facturen. Waar begin je? Best practices voor een vliegende start!

Marcel van Wensem | Sales & Marketing Director | eVerbinding

Wat was voor Stedin de trigger om vijf(!) jaar geleden het verzenden van e-facturen via een open netwerk (PEPPOL) te omarmen? Waarom zet Zorginstituut Nederland (ZINL) in op het ontvangen en verwerken van 100% e-facturen per 31-12-2020? En hoe zorgen ze ervoor dat hun leveranciers daarin mee gaan? Marcel van Wensem geeft met deze twee praktijkcases een inzicht in strategische beslissingen en de operationele gevolgen voor de diverse afdelingen binnen de organisatie.

partner factuurcongres
Michael Riviera

Michael Riviera

CTO bij Storecove

De eenvoud van de API

Michael Riviera | CTO | Storecove i.s.m. ProActive

We zullen kijken naar een aantal aspecten dat mede bepaalt of een API eenvoudig genoemd kan worden, zoals de surface area, authenticatie en TTFHW (Time To First Hello World). Daarnaast zullen we een kort programmeer uitstapje maken om in een paar minuten vanaf nul een factuur via Peppol te verzenden.

logo factuurcongres
Glenn Vandamme

Glenn Vandamme

Digitaal strateeg bij Finplex

Sven Cornelis

Sven Cornelis

Digitaal strateeg bij Finplex

Hoe kan de ondernemer er voor zorgen dat zijn factuur zo efficient mogelijk verwerkt wordt?

Glenn Vandamme & Sven Cornelis | Digitaal strategen| Finplex

Glenn en Sven nemen jullie mee op de ervaringen die bedrijven én accountants in België hebben op hun weg naar de digitale factuur. Hoe kan de ondernemer er voor zorgen dat zijn factuur zo efficient mogelijk verwerkt wordt?

We hebben gekozen om een verhaal te vertellen rond de use cases in België. Hierbij belichten we enerzijds de kant van de accountancy sector die ondertussen vragende partij is voor de echte e-invoice, anderzijds belichten we welke stappen er al gezet zijn op dit domein. Aan de hand van use cases belichten we deze situatie en plukken we er enkele manieren van werken uit in afwachting van de echte e-invoice.

Aangeboden door ELO

Finplex
Rowdy Reijans

Rowdy Reijans

Sales Consultant bij BCT

Ward Heller

Ward Heller

Functioneel Consultant bij BCT

Recognition as a Service

Rowdy Reijans | Sales Consultant & Ward Heller | Functioneel Consultant | BCT

Wij nemen u graag mee in de totstandkoming van Doc Recognizer, hierbij wordt de focus gelegd op het ontzorgen van de finance professional. Wij illustreren dit verhaal aan de hand van een aantal praktijkcases en een live demo.

Een nieuwe aanpak van factuurherkenning waarbij op basis van standaardvelden een herkenning van 100% gegarandeerd kan worden. Wij nodigen u uit om een aantal eigen facturen mee te nemen zodat wij dit live aan u kunnen demonstreren.

BCT
Christian van Geel

Christian van Geel

VP Sales & Marketing bij Dynatos

The Smart Channel Solution to accelerate digital transformation

Christian van Geel | VP Sales & Marketing | Dynatos

Hedendaags staat Digitale transformatie bij financiële afdelingen hoog op de to-do-list. Maar hoe haakt u aan? Welke softwareoplossing versnelt de transformatie, hoe toegankelijk en gebruiksvriendelijk is deze software en welke binnenkomende en uitgaande documenten kunt u digitaal verwerken? Vragen waar zowel bedrijven die aan het begin staan van de digitale transformatie als bedrijven die bezig zijn om de digitalisering te optimaliseren, antwoord op willen hebben. Deze en meer vragen worden beantwoord tijdens de sessie ‘’Smart Channel Solution to accelerate digital transformation’’ van Dynatos.

Dynatos
Hans Hodes

Hans Hodes

Product owner Billing KPN Business Market

E-factureren doe je samen!

Hans Hodes | Product owner Billing | KPN Business Market

e-Factureren opleggen is makkelijk. Het tot een succes maken is een stuk lastiger met name als je veel facturen verzendt of ontvangt. Het gaat om de win-win voor beiden. Die zie je terug in lagere administratieve overhead. Als KPN zijn we grootverzenders van facturen. Met name bij Large en Corporate klanten gaat het vaak om veel facturen van KPN per klant. Dat vergt afstemming. Samen met een grote klant (de Rijksoverheid) hebben we een aanpak ontwikkeld. Het is de kunst om de verbinding te leggen tussen de administratie bij de leverancier (verzender) en de klant (ontvanger). Zorgen dat de finishing touch bij het sluiten van een contract niet wordt vergeten. Neem de administratie mee aan beide zijden en ga echt besparen. Dat leidt soms tot meer facturen. Maar meer is in dit geval minder als alles geautomatiseerd kan worden verwerkt. Ga samenwerken, verbind en bespaar.

KPN
Edwin Gabriëls

Edwin Gabriëls

Senior Presales Specialist bij SAP Concur

Vergeet uw medewerkers niet tijdens uw digital transformation journey

Edwin Gabriels | Senior Presales Specialist | SAP Concur

Organisaties stuiten op vele uitdagingen om te voldoen aan de wensen c.q. eisen van hun klanten. We zijn druk bezig met; het veiligstellen van kritieke informatie; de reis naar de Cloud en het verzorgen van excellente klant ervaringen. Helaas wordt een grote groep over het hoofd gezien, namelijk de medewerkers!

Te vaak lukt het organisaties niet om de broodnodige upgrades van interne processen/ systemen succesvol door te voeren. Met veel energie wordt begonnen aan een verbeteringsproject, echter te vaak leidt het gebruik van het nieuwe proces/ systeem niet tot de gewenste verbeteringen. Daarentegen zouden organisaties huidige processen/ systemen moeten vervangen door medewerker gerichte systemen, dit geldt met name voor systemen die kosten managen. Je wilt als organisatie de medewerker in de “driver seat” zetten, omdat dit resulteert in hogere productiviteit en verantwoordelijkheid van medewerkers t.b.v. kosten management, waarbij tevens user experience en datamanagement positief beïnvloed worden.

logo factuurcongres
Gerard Hofman

Gerard Hofman

Directeur KC Nederland

De technologische oplossingen zijn er….. de praktijk is weerbarstiger

Gerard Hofman | Directeur | KC Nederland

De druk om facturen digitaal aan te leveren is technisch geen enkel probleem meer. Maar zolang applicaties niet de mogelijk hebben om direct files te importeren en automatisch te valideren zal er een markt blijven om facturen op de traditionele wijze te scannen, herkennen en te boeken.

Onze nieuwste RDR herkenning creëert alleen bestanden waarmee bedrijfsprocessen gevoed kunnen worden. Voorbeeld: het aanmaken van orderregels, het matchen van bestellingen met orderbevestigingen en het aanleveren van factuur gegevens op regelniveau

logo factuurcongres

Pauze met persoonlijke foodbox en 1-op-1 gesprekken

Arjan Sloot

Arjan Sloot

Country Manager Benelux bij TIE Kinetix

Erwin Wulterkens

Erwin Wulterkens

Kwartiermaker bij NPa

De volgende stappen rondom e-facturatie voor de overheid én het bedrijfsleven

Arjan Sloot | Country Manager Benelux & Erwin Wulterkens | e-Procurement & e-invoicing specialist | TIE Kinetix

Sinds een jaar zijn Nederlandse overheidsinstanties en aanbestedende diensten verplicht om e-facturen te kunnen ontvangen én verwerken. Hoe staat het er nu voor?Zijn overheidsinstanties tevreden met de voortgang van het digitaliseringsproject? Of is er nog verdere winst te behalen? En heeft de verplichting ook een impact gehad op de adoptie van e-facturatie onder het bedrijfsleven?

Erwin Wulterkens (ervaringsdeskundige e-facturatie) en Arjan Sloot (Country Manager Benelux – TIE Kinetix) bespreken graag met u wat overheidsinstanties en bedrijven verder kunnen doen om van e-facturatie een succes te maken.

Arjan en Erwin hebben veel ervaring en diepgaande kennis over e-factureren en e-procurement. Ze weten uit eerste hand wat wel en niet werkt en delen dit graag tijdens deze expert break-out sessie.

logo factuurcongres
David Busby

David Busby

Expert Manager-Financial Management Services bij TriFinance

Maarten Pronk

Maarten Pronk

Expert Manager Purchase-to-Pay - FMS bij TriFinance

Nederland loopt achter op e-invoicing, hoe blijft u toch de ontwikkelingen voor?

David Busby | Expert Manager Order-to-Cash & Maarten Pronk | Expert Manager Purchase-to-Pay | TriFinance Nederland

Nederland heeft een grote achterstand op het gebied van e-facturatie. Hoe ziet de toekomst van e-facturatie eruit en welke lessen kan Nederland leren van de rest van de wereld?

Reeds tientallen landen hebben e-invoicing deels of volledig verplicht gesteld. Daar waar Nederland voor een relatief voorzichtige, stimulerende aanpak heeft gekozen, kiezen andere landen voor zeer strikte wetgeving. Zowel binnen als buiten Europa zijn grote verschillen met betrekking tot e-invoicing: geen aanpak is gelijk, de impact voor organisaties is groot.

Hoe zorg je dat je goed voorbereid bent op de snel digitaliserende wereld om ons heen?

In deze sessie krijgt u antwoord op deze vragen en inzicht in de te nemen stappen om de ontwikkelingen voor te blijven.

trifinance
Ton Abelen

Ton Abelen

Futurist, Auteur nieuwe technologie & Artificial Intelligence

The Power of Artificial Intelligence

Ton Abelen | Professioneel Spreker | Futurist | Auteur en Management Consultant nieuwe technologie & Artificial Intelligence

Artificial Intelligence is een game changer, maar wordt maar zelden ingezet waar AI nou net zo goed in is. Dat is niet zo vreemd, want wij mensen hebben sinds de uitvinding van de computer alleen maar geleerd bestaande zaken steeds te optimaliseren. Processen verzinnen en die verbeteren, meer was er ook niet mogelijk. En denken buiten bestaande kaders wordt lang niet altijd gewaardeerd, laten we maar gewoon doen zoals we altijd doen, dan lopen we ook geen risico. Ton neemt je mee in de wereld van AI en laat je zien hoe dit jouw toekomst gaat beïnvloeden en hoe deze eruit komt te zien. Het mooie hieraan is dat ook invoice processing niet alleen veel efficiënter gaat worden, maar ook veel meer waarde op kan gaan leveren voor de gehele organisatie.

Wizzin
Roland Koopman

Roland Koopman

Financieel Journalist en presentator bij RTL Z

Afsluiting door de dagvoorzitter

Roland Koopman

RTL Z
Paul van Liempt

Paul van Liempt

Journalist & Interviewer bij BNR & VDO

Online moderator

Paul van Liempt | Journalist & Interviewer | BNR

logo BNR
Pieter Joosten

Pieter Joosten

RPA-booster bij Brainwaver

Videotalk: 10 geheimen om RPA fans te maken op de werkvloer

Pieter Joosten | RPA Booster | Brainwaver

RPA wekt veel enthousiasme en terecht. Ik ben er fan van. Maar niet iedereen is een fan vanaf dag 1.Wanneer jij communiceert dat je robots gaat implementeren en een team hierop zet, zijn de meeste mensen sceptisch en afwachtend. Onder de oppervlakte ontstaan de eerste vragen zoals “gaat de robot mijn werk overnemen?”.
Wie is dan enthousiaster: de medewerker wiens proces gerobotiseerd wordt of degene die de robot mag gaan realiseren?
In deze videotalk leer je 10 geheimen om van medewerkers fans te maken van RPA en hiermee draagvlak te creëren voor RPA in jouw organisatie op de werkvloer.

Brainwaver
Dolf Kars

Dolf Kars

CEO bij Storecove

Videotalk: De eenvoud van aansluiten

Dolf Kars | CEO | Storecove

Bedrijven zien dat e-factureren gemeengoed wordt. Ze stellen hier echter niet altijd prioriteit aan en missen daarmee een flinke efficiëntieslag en kostenbesparing. De beslissing om aan te sluiten wordt veelal onderbouwd door techneuten. Dankzij toegankelijke en duidelijke technische documentatie en automatische formaatconversies wordt duidelijk dat de stap om te starten klein is en de voordelen groot: Kostenbesparing en het niet hoeven onderhouden van allerlei formaten en verbindingen.

logo factuurcongres
Paul van Liempt

Paul van Liempt

Journalist & Interviewer bij BNR & VDO

Dolf Kars

Dolf Kars

CEO bij Storecove

Marcel van Wensem

Marcel van Wensem

Sales & Marketing Director bij eVerbinding

Talkshow: Flexibiliteit in onzekere tijden

Paul van Liempt | Journalist & Interviewer | BNR

Afgelopen maanden is Nederland massaal thuis aan het werken en vond onderwijs online plaats. COVID-19 blijkt dé aanjager van versnelde digitalisering die we niet aan zagen komen. De verwachting is dat ook na de coronacrisis o.a. thuiswerken het nieuwe normaal zal blijven. Wat betekent deze huidige tijd voor factuur automatisering. Tijdens deze talkshow vindt er een tafelgesprek plaats met verschillende experts. De tafelgasten nemen je graag mee in diverse stellingen en standpunten!

logo BNR
logo factuurcongres
partner factuurcongres
Roland Koopman

Roland Koopman

Financieel Journalist en presentator bij RTL Z

Interview: Ask the insiders

Roland Koopman | Financieel-economisch journalist | RTLZ & RTL Nieuws

Tijdens dit interview gaan we in op de actuele stand van zaken rondom digitalisering in de financiële wereld. We kijken terug op de ontwikkeling van de laatste jaren maar kijken zeker ook vooruit. Te gast, Roland Koopman financieel-economisch journalist bij  RTLZ en RTL Nieuws en al jarenlang het gezicht van het Factuurcongres.

RTL Z
Johan D. Schaeffer

Johan D. Schaeffer

Founder & Productowner bij e-verbinding

Interview: Ask the insiders

Johan Schaeffer | programmacommissielid Factuurcongres

Tijdens dit interview gaan we in op de actuele stand van zaken rondom digitalisering in de financiële wereld. We kijken terug op de ontwikkeling van de laatste jaren maar kijken zeker ook vooruit. Te gast, Johan Schaeffer, programmacommissielid Factuurcongres en Participant eInvoicing Pioneer GroupEuropean Commission

eVerbinding
Bianca de Graaf

Bianca de Graaf

Teamleider Financiële Administratie bij KVK

VIDEOTALK: Uitdagingen KVK bij onboarding leveranciers

Bianca de Graaf | Teamleider Financiële Administratie | Kamer van Koophandel

De missie van de Kamer van Koophandel is om het leven van ondernemers makkelijker te maken met informatie en het leveren van een positieve bijdrage aan het ondernemersklimaat in Nederland. Een snelle betaling van facturen maakt daar zeker onderdeel van uit!

Maar hoe krijg je leveranciers zover dat zij ook daadwerkelijk overgaan tot het sturen van e-facturen? Tijdens deze presentatie vertelt deze enthousiaste en gedreven finance professional hoe KVK dit gedaan heeft en welke uitdagingen zij, zowel in- als extern, tegen zijn gekomen.

KvK
Ton Abelen

Ton Abelen

Futurist, Auteur nieuwe technologie & Artificial Intelligence

Videotalk: AI, the computer says NO

Ton Abelen | FUTURIST, AUTEUR NIEUWE TECHNOLOGIE & ARTIFICIAL INTELLIGENCE | Wizzin

Heb jij je werk onder controle, of valt er nog wel wat te verbeteren? Artificial Intelligence staat klaar om jou te helpen of zelfs jouw werk over te nemen. In deze videotalk deelt Ton Abelen zijn visie én ervaring over de impact en aanpak van AI.
Want wat doe jij straks als AI “Nee” zegt?

Wizzin

Wie spreken er?

Bekijk onze sprekers

Benieuwd wie er komen spreken en welke ervaring ze meebrengen? Bekijk snel ons complete sprekersoverzicht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!