Laatste nieuws

22 april 2021

Hoe een e-factureringsproject succesvol te implementeren?

Een van de lessen die tijdens de pandemie is geleerd, is dat de digitale transformatie van de economie definitief moet worden aangepakt. Overheden en bedrijven trachten te profiteren van de voordelen die de nieuwe technologieën bieden door middel van de automatisering van managementprocessen.

Lees verder
20 april 2021

6 Uitdagingen bij de implementatie van e-facturatie

De implementatie van e-facturatie binnen een organisatie is niet niks. U kunt veel beren op de weg tegenkomen die u zult moeten overwinnen. Daarom is een goede voorbereiding en de juiste solution provider aan uw zijde essentieel voor succes.

Lees verder
16 april 2021

KI maakt het mogelijk: intelligent informatiemanagement

De hoeveelheid te verwerken informatie groeit voortdurend. Om ongestructureerde gegevens en informatie uit inkomende documenten snel vast te leggen, eventueel te digitaliseren en over te brengen aan onderliggende systemen zijn er intelligente, KI-ondersteunde extractietechnologieën nodig. Want de tijd van handmatige bewerking is voorbij.

Lees verder
2 april 2021

Verhoog leverancierstevredenheid met Invoice Status Portal

Voor bedrijven die jaarlijks veel facturen ontvangen introduceert ICreative de Invoice Status Portal om de leverancierstevredenheid te kunnen verhogen. Via de portal kunnen leveranciers op elk gewenst moment de actuele status van hun aangeboden facturen kunnen opvragen.

Lees verder
24 maart 2021

Wat is e-procurement en waarom is het belangrijk?

De afgelopen jaren heeft e-factureren zich ontwikkeld van een technologie voor specialistische supply chains, naar mainstream technologie waar ook kleine bedrijven mee kunnen werken. Om dat te realiseren zijn een aantal belangrijke stappen gezet:

Lees verder
23 maart 2021

De Procurement Service Bus (PSB) van eVerbinding

eVerbinding heeft sinds 2013 een eigen Access Point in gebruik. De hoge eisen van het eVerbinding-platform en de enterprise klanten (grote verzenders en ontvangers) hebben geresulteerd in de doorontwikkeling van een ‘high performance’ variant die is opgezet als een service bus.

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!