Het thema voor het Factuurcongres 2022 is bekend

De afgelopen decennia zijn berichtstandaarden ontstaan die organisatie overstijgend zijn. Van branchegerichte standaarden in Nederland tot aan wereldwijde ‘open’ standaarden. Leer alles over deze standaarden!

De factuur is niet alleen een verzoek om betaling maar ook onderdeel van het gehele inkoopproces en financiële beheer van een organisatie. Het is een drager van cruciale gegevens. Als deze gegevens tussen verschillende organisaties uitgewisseld worden zijn afspraken over de indeling van deze uitwisseling van groot belang. De afgelopen decennia zijn daarvoor berichtstandaarden ontstaan die organisatie overstijgend zijn. Van branchegerichte standaarden in Nederland tot aan wereldwijde ‘open’ standaarden.

Hoe u als financieel professional wegwijs wordt in het landschap van de verschillende standaarden leert u op het Factuurcongres, het jaarlijkse event voor factuurautomatisering en digitalisering in financiën en inkoop!

Deze editie van het Factuurcongres richt zich op de interoperabiliteit en werken met verschillende standaarden. Organisaties krijgen te maken met verschillende standaarden zodra zij zaken doen met organisaties buiten hun eigen branch. Daarom biedt het congres verschillende sessies over de branchegerichte en open standaarden waarmee uw organisatie te maken heeft. In welke branche u ook werkzaam bent, deze routekaart helpt u de weg vinden!

Onderwerpen die aan bod komen: standaarden en interoperabiliteit, stroomlijnen en integreren van processen, regel- en wetgeving, automatiseren e-procurement-cyclus, AR / AP Automatisering, P2P Automatisering, technologieën zoals AI, machine learning, blockchain en RPA.

Op 7 april 2022 vindt het Factuurcongres plaats in Nieuwegein. Eindelijk kan het weer fysiek plaatsvinden. De eerste sessies zijn bekend en u kunt zich vanaf vandaag aanmelden voor dit jaarlijkse congres over factuurautomatisering en digitalisering in finance.

Uitstekend evenement waar alle items over facturen in de breedste zin van het woord aandacht krijgen.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!