20-minute TALKS (on demand)

MAXIMAAL OP DE HOOGTE DOOR EXCLUSIEVE SESSIES

Tijdens Factuurcongres wordt u door inspirerende sprekers en innovatieve organisaties op de hoogte gebracht van de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen. Het event is bij te wonen via ons online platform EventManager.

Alle presentaties, talkshows en interviews met experts worden opgenomen in onze Heliview Studio, en zijn vervolgens 30 dagen lang on demand te bekijken.

Behoort u tot de doelgroep? Dan kunt u uzelf nu kosteloos aanmelden en krijgt u toegang tot exclusieve videocontent!

Welke exclusieve content is er beschikbaar?

On demand kennis op doen

In een videotalk neemt een expert u mee in zijn of haar presentatie. Het doel van de videotalk is kennisdeling. Iedere talk duurt gemiddeld 15 tot 20 minuten en gaat inhoudelijk in op een of meerdere aandachtsgebieden over [event onderwerp].

Tafelgesprekken op niveau

In de talkshow gaat de online moderator in debat met experts op het gebied van finance. Prangende stellingen, meningen en gesprekken passeren de revue tijdens dit gesprek.

De expert aan het woord

Tijdens het interview stelt de online moderator kritische vragen aan een expert op het gebied van factuurautomatisering en digitalisering in finance. De gast zal op zijn beurt zijn of haar mening en ervaringen met u delen.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!