Factuurcongres volledig online vanaf 21 april 2021

Het Factuurcongres vindt volledig online plaats vanaf 21 april tot en met 20 mei 2021. Met het online event is er in deze tijd meer mogelijk voor zowel deelnemers als business partners.

Het Factuurcongres start op 21 april 2021 en richt zich op de katalytische mogelijkheden van e-facturatie voor e-procurement. Organisaties doorlopen verschillende fasen als het gaat om e-facturering. Daarom biedt het event verschillende tracks voor de fase waarin uw organisatie zich bevindt. Of u zich nu in de verkennende, startende of volwassen fase bevindt, u zult geïnspireerd raken hoe u e-facturatie binnen uw organisatie verder kunt ontwikkelen.

Krijg 30 dagen lang onbeperkt toegang tot ons on demand-platform, en bekijk alle videocontent wanneer het u uitkomt! Verschillende experts brengen u op de hoogte van de laatste trends, en leggen uit hoe u E-Facturatie binnen uw organisatie verder kunt ontwikkelen.

HOE GAAT HET ONLINE EVENT ERUIT ZIEN?

Voorafgaand aan het online event wordt er unieke videocontent opgenomen met sprekers, partners en experts van het event. Dit vertaalt zich in een grote selectie aan diepgaande interviews met experts en grote spelers uit de finance wereld, inspirerende talkshows en uiteenzettende presentaties die on demand beschikbaar zijn! Daarnaast kunt u tijdens digitale 1-op-1 gesprekken met partners en experts in gesprek gaan om te netwerken en nog meer kennis op te doen.

ONDERWERPEN DIE AAN BOD KOMEN

Basisprincipes van E-Facturering:

  • Uitdagingen bij het onboarding van leveranciers
  • Gebruik van PEPPOL in de praktijk
  • Stroomlijnen en integreren van processen
  • Standaarden en interoperabiliteit
  • Rol van de overheid.

Katalysatoren voor E-Procurement:

  • E-Invoicing in de E-Procurement-cyclus
  • De sleutel tot een succesvolle P2P-implementatie
  • AR / AP-automatisering
  • Procurement as a service

Plenaire onderwerpen

  • Nieuwe en opkomende technologieën zoals AI, blockchain en RPA

MIS DEZE KANS NIET EN NEEM DEEL AAN HET FACTUURCONGRES

Tickets kosten vanaf heden €249,- maar er zijn ook een beperkt aantal tickets met 100% korting beschikbaar.

Behoort u tot de doelgroep? Bent u bijvoorbeeld Financieel directeur/ CFO, Financieel manager, Teamleider financiële afdeling, Projectleider, Business analist, Informatiemanager, IT-manager, Applicatiebeheerder, Functioneel beheerder of een aanverwante functie dan kunt u toegang krijgen tot het online event. En uw voordeel doen met de meest actuele exclusieve online videocontent van dit moment.

Blijf op de hoogte van de actuele trends en ontwikkelingen op het gebied van e-facturatie! Binnenkort maken wij het programma voor 2021 bekend, maar aanmelden kan vandaag al!

Uitstekend evenement waar alle items over facturen in de breedste zin van het woord aandacht krijgen.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!