Tien jaar geleden had je voor een API koppeling een fortuin nodig. Inmiddels is het allemaal vergaand gestandaardiseerd, maar  hoe eenvoudig is een API? En welke aspecten bepalen of een API eenvoudig is? Tijdens het Factuurcongres bespreekt Michael Riviera de aspecten die hier invloed op hebben zoals surface area, authenticatie en TTFHW.

Tien jaar geleden had je voor een API koppeling een fortuin nodig. Inmiddels is het allemaal vergaand gestandaardiseerd waardoor een software developer in Nederland de code van zijn (con)collega in India kan hergebruiken en in een middagje allerlei handige toepassingen kan maken. Strategische voordelen zullen steeds meer gaan liggen bij bedrijven die slimme manieren bedenken om via API’s verschillende databronnen op een nuttige manier aan elkaar vast te knopen en van betekenisloze data waardevolle informatie te maken.

Surface area, authenticatie en TTFHW
Michael Riviera, CTO bij Storecove ontwierp in diverse industrieën betrouwbare platformen welke door hun schaalbare karakter door grote internationale bedrijven worden ingezet voor kritieke processen. Tijdens zijn lezing tijdens het Factuurcongres op 14 september bespreekt hij de aspecten die bepalen of een API eenvoudig genoemd kan worden. In samenwerking met Proactive bespreekt hij tijdens zijn lezing onder andere de surface area, authenticatie en TTFHW (Time To First Hello World).

API’s en factuurautomatisering
Vanuit zijn rol in de Peppol International Invoicing taskforce geeft hij mede richting aan de ontwikkeling van Peppol document standaarden. Tijdens zijn lezing laat hij graag zien, hoe je in een paar minuten vanaf nul een factuur via Peppol verzendt.

Benieuwd naar de de toepasbaarheid van API’s in de wereld van factuurautomatisering? En de toepasbaarheid van de Peppol document standaarden voor uw organisatie? Meld u dan aan voor het Factuurcongres of  klik dan hier voor meer informatie!

Uitstekend evenement waar alle items over facturen in de breedste zin van het woord aandacht krijgen.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!