Benieuwd naar de volgende stappen voor e-Invoicingplatformen?

Sommige bedrijven zien deze moderne software als een technologische revolutie, zeker als ze nog niet aan hun e-Invoicing-avontuur zijn begonnen. In zekere zin hebben ze gelijk – ze wagen zich op onbekend terrein. 

Op zoek naar manieren om hun processen te optimaliseren en bedrijfsprestaties te verbeteren, laten ze de handmatige verwerking van documenten achter zich en kiezen ze voor software-gedefinieerde producten. Het is geen eenvoudige beslissing, maar de resultaten maken het de moeite waard.

Overstappen van een papieren naar een digitale documentuitwisseling is nog maar het begin. Net als elke andere software, kunnen e-Invoicing-oplossingen altijd verder worden verbeterd. Dat kan door het gebruik van AI/ML-gedreven dataverwerking en data-analyse, of door de introductie van functies om het onboarding-proces te vereenvoudigen. De voordelen zijn aanzienlijk: betere datakwaliteit, geavanceerde informatiebeveiliging, snelle configuratie, verbeterde cashflow – de lijst is eindeloos.

U bent toch al onderweg, waarom zou u hier stoppen?

Daarom heeft Comarch verbeteringen zoals AI en easy onboarding centraal gezet in hun e-boekserie. In beide delen van deze reeks worden de nieuwste technologische prestaties van Comarch belicht op vlak van e-Invoicing en laten ze zien hoe en waarom ze het verschil maken. Bent u er klaar voor? Meld u dan hier aan voor een gratis exemplaar van het eerste eboek!

Bij het invullen van de formulier en aanvinken van “toestemming op een nieuwsbrief”, krijgt u ook automatisch het 2de ebook gratis toegestuurd.

Wat hebben de 2 ebooks juist te vertellen?

Boek 1: E-Invoicing verbeteren met AI

In het 1ste boek ontdekt u allereerst waarom Artificial Intelligence en Machine Learning interessant kan zijn voor e-facturatie en welke verbeteringen deze met zich meebrengt. Hierna vertelt Comarch hoe het dankzij haar AI- en ML-technologie de grenzen van de traditionele systemen voor documentuitwisseling kon overstijgen en zo de prestaties, betrouwbaarheid, veiligheid en UX van hun e-Invoicing platformen kon verbeteren.

Boek 2: Easy Onboarding en Factuurcreatie

In het 2de deel legt Comarch uit waarom onboarding nog steeds een grote uitdaging is voor bedrijven ongeacht de sector, en hoe u uw e-Invoicing systeem wel eenvoudig in enkele seconden zou kunnen opstarten en configureren aan de hand van self-onboarding tools. Belangrijke verbeteringen aan dagdagelijkse e-facturaties operaties worden in detail besproken zoals de nieuwe document wizards, PO flips, autonome gegevensverzameling, dynamic discounting en nog veel meer!

Veel leesplezier toegewenst!

Uitstekend evenement waar alle items over facturen in de breedste zin van het woord aandacht krijgen.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!