Factuurcongres®

Jaarcongres voor factuurautomatisering en digitalisering in Finance

Online event

21 april - 3 juni 2021

Meld u aan voor exclusieve online sessies over factuurautomatisering en digitalisering in finance!

Op maandag 14 september vond het Factuurcongres plaats, een unieke kleinschalige editie met een ochtend- en middagprogramma, waar deelnemers en partners van het congres elkaar ontmoetten op een veilige manier.

Het Factuurcongres was wederom dé plek om elkaar te ontmoeten, inspiratie op te doen en met nieuwe ideeën naar huis te gaan. Met dagvoorzitter, financieel journalist bij RTLZ Roland Koopman, online moderator Paul van Liempt en onder andere sprekers Johan Schaeffer, founder van eVerbinding, Dolf Kars, CEO van Storecove en Bianca de Graaf van KVK.

Tijdens het congres hebben wij in onze mobiele studio Heliview TALKS opgenomen met experts en partners. Benieuwd naar deze exclusieve online videocontent? Meld u dan direct aan als online deelnemer.

Sprekers 2020

De volgende sprekers zijn onlangs bevestigd

Roland Koopman

Roland Koopman

Financieel Journalist en presentator bij RTL Z

Hans Hodes

Hans Hodes

Product owner Billing KPN Business Market

Paul van Liempt

Paul van Liempt

Journalist & Interviewer bij BNR & VDO

Bianca de Graaf

Bianca de Graaf

Teamleider Financiële Administratie bij KVK

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

De eenvoud van de API
19 augustus 2020

De eenvoud van de API

Tien jaar geleden had je voor een API koppeling een fortuin nodig. Inmiddels is het allemaal vergaand gestandaardiseerd, maar  hoe eenvoudig is een API? En welke aspecten bepalen of een API eenvoudig is? Tijdens het Factuurcongres bespreekt Michael Riviera de aspecten die hier invloed op hebben zoals surface area, authenticatie en TTFHW.

Lees verder
Het welbekende Heliview recept met een nieuw ingrediënt
11 augustus 2020

Het welbekende Heliview recept met een nieuw ingrediënt

Heliview Conferences & Training is al jaren de organisatie die de mogelijkheid biedt om, door middel van congressen, professionals succesvol bijeen te brengen en kennis te delen. Per september 2020 komt hier nog een extra ingrediënt bij, Online. Het recept van Heliview blijft nog altijd hetzelfde

Lees verder
De gevolgen van ongestructureerde data
30 juli 2020

De gevolgen van ongestructureerde data

Hoe harder je een stuiterbal gooit, hoe harder die terugkaatst. Dit is in zekere mate ook toe te passen bij het verwerken van data. Althans, wanneer je spreekt over het verwerken van rommelige data en daarbij de uitkomst van rommelige informatie. Maar waarom is gestructureerde data nu zo belangrijk?

Lees verder

Enkele van onze partners

Wij werken onder andere samen met:

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!