Tim Ellens

Senior Principal Data Platform bij Valcon

Tim Ellens is Senior Principal Data Platform bij Valcon en helpt klanten om inzicht te krijgen in data op een schaalbare manier. Met brede kennis op cloud en data-technologie, als business en proces kennis wordt er gezorgd voor een goede fit van de strategie, met de tools en de data teams die er mee werken. Tim heeft de afgelopen jaren verschillende klanten geholpen met het schalen van data teams en het opzetten en migreren van data platformen naar de cloud. Dit in zowel organisaties waar Data Mesh wordt toegepast als waar het werd geambieerd, maar op dit moment minder passend is voor de organisatie.

Valcon

Valcon heeft als doel om waarde te leveren bij haar klanten, door premium kennis en ervaring op het gebied van operations consulting te combineren met diepe kennis van technologie en data.

Zorgen dat bedrijven in hun best mogelijke vorm geraken, klaar voor de toekomst: dat is de kern van wat wij doen. We identificeren kansen en maken ze realiteit. Grondig. Snel. Samen. Van strategie tot implementatie. Van boardroom tot werkvloer. Kortom, wij zijn een no-nonsense adviesbureau.

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!