Marijn Plomp

Dagvoorzitter Dutch Data Forum

Marijn Plomp is universitair docent bij de groep Kennis, Informatie en Innovatie (KIN²) van de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarnaast is hij programmamanager bij het Amsterdam Center for Business Analytics (ACBA). Tot slot coördineert hij de postdoctorale opleiding (PGO) 'Business Analytics & Data Science'. Marijn is gepromoveerd in Informatiesystemen aan de Universiteit Utrecht, gebaseerd op zijn proefschrift " Maturing Interorganisational Information Systems". Voordat hij bij de Vrije Universiteit kwam, werkte Marijn bij de Universiteit Utrecht en als onderzoeker/consultant bij Dialogic innovation & interaction.

Vrije Universiteit Amsterdam

De Vrije Universiteit Amsterdam neemt met wetenschappelijk en waardengedreven onderwijs, onderzoek en valorisatie, verantwoordelijkheid voor mens en planeet. We leiden studenten en professionals op met kennis van zaken en A Broader Mind. Onderzoek van de VU is grensverleggend, zowel binnen als tussen disciplines. Onze studenten en medewerkers staan als vrije denkers en met aandacht voor diversiteit, zingeving en medemenselijkheid in verbinding met elkaar en de samenleving. Dat is de missie van de VU.

Kernwaarden

De basisfilosofie van de VU uit zich in de kernwaarden: verantwoordelijk, open en persoonlijk. Wie deel uitmaakt van de VU-gemeenschap onderschrijft deze waarden. In de onderwijsvisie beschrijft de VU de uitgangspunten voor haar onderwijs gebaseerd op deze kernwaarden.

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!