Met veel trots kondigen wij aan dat Ruud Veltenaar, filosoof, trendwatcher en inspirator, de afsluitende keynote zal verzorgen op het Dutch Data Forum!

Als TEDx-spreker, auteur en toekomstdenker werkt Ruud aan de vitale ideeën en oplossingen voor de wereld van morgen. Ruud stimuleert mensen en organisaties om hun onbegrensd potentieel optimaal te benutten. Met humor en anekdotes spreekt en schrijft hij over de kolderieke en disruptieve veranderingen waarmee mensen en organisaties geconfronteerd worden. Met zijn werk biedt hij duidelijkheid over de toekomst en hoop op een betere wereld. Hij stimuleert mensen en organisaties meer bewust te worden van hun vele uitdagingen en potentieel en hoe u in een revolutionair en turbulent tijdperk zelf het verschil kunt maken!

Over zijn keynote

Het is knap onrustig in de wereld en het lijkt alsof we van crisis naar crisis struikelen. De toenemende chaos en onzekerheid weerspiegelt ook de onrust in onszelf. Goed beschouwd, verkeren in een transitie naar een volgende fase in onze beschaving. Een verandering van tijdperk. En nooit eerder was er een beter moment om onze toekomst opnieuw te reflecteren en vorm te geven. Een kans om de wereld te creëren waarnaar iedereen verlangt, mits we in staat blijken om de chaos te omarmen. Het brengt ons een wereld waar we leven en werken binnen de planetaire grenzen. Een wereld met een meer rechtvaardige maatschappij en inclusieve en vooral betrokken samenleving. Hiervoor moeten wij ons opnieuw verbinden met de natuur, met elkaar en met zelf; de bedoeling. Wie wil je zijn en wat wil je betekenen? Zowel als mens als organisatie?

Technologie en data zijn eminente aanjagers en drijfveren van de onvermijdelijke en onomkeerbare omwenteling. Hoe kan data helpen bij het creëren van een betere, meer duurzame wereld en regeneratieve economie? Hoe zorgen we data en transparantie inzichtelijk maakt wat de impact van bedrijven werkelijk is? Welke bestaande en toekomstige technologieën spelen daarbij een eminente rol? En hoe zorgen we ervoor dat technologie en data worden ingezet om onze democratie en vrijheid te versterken in plaats van verder uit te hollen? Hoe verhouden technologie en data zich in de ontketende toekomst tot onze menselijkheid en ethiek?

Ruud Veltenaar neemt ons mee op expeditie naar de ontketende toekomst. Het belooft een unieke belevenis te worden met fascinerende inzichten, knetterende energie en concrete handvatten hoe we samen echte vooruitgang kunnen creëren. In alle aspecten. Voor iedereen.

Over Dutch Data Forum 2022

Binnen het thema What’s (Your) Next with Data? gaat het Dutch Data Forum kijken naar wat de toekomst gaat brengen op het gebied van data(gedreven werken). Met welke uitdagingen worden we geconfronteerd en welke volgende data-stap zal onherroepelijk gezet (moeten) worden.

Maar wat is nu precies úw next, wat is de stap die úw organisatie kan – en wil – zetten? Het antwoord hierop is zonder meer afhankelijk van de data-volwassenheid van de organisatie en het team waarmee u werkt. Uw next is daarom inherent verschillend van dat van andere organisaties. Het gaat er dan ook niet alleen om welke stap we collectief moeten zetten, maar met name over welke stap voor uw organisatie nu van belang is. Wat kunt u doen om morgen verder te zijn dan vandaag? Hoe bent u morgen een meer data driven business dan vandaag?

Meld u vandaag nog gratis aan voor deelname en ontdek hoe de volgende data-stap uw bedrijf nog slimmer, nog sneller en nog beter kan maken. Ontmoet uw peers, leer van andere data-experts en laat u inspireren door tal van sprekers!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!