Online event

CONGRESDAG 1 DECEMBER | ONLINE EVENT START 2 DECEMBER

Neem deel aan het online event

Tijdens het online event van Heliview staan kennisdelen en netwerken centraal. Gedurende een periode van maar liefst 30 dagen krijgt u toegang tot on-demand videotalks. Bekijk waar en wanneer het u uitkomt inspirerende talkshows, interviews en presentaties.

Heeft u vragen naar aanleiding van een sessie? U plant eenvoudig zelf gesprekken met experts van onze partners. Dit kunnen korte kennismakingsgesprekken zijn, maar ook diepgaande expertgesprekken. Aan u de keuze!

Behoefte om in contact te komen met vakgenoten en met elkaar kennis en ervaring uit te wisselen? Meld u dan aan voor een van de interactieve live sessies. U krijgt voorafgaand aan het online event de mogelijkheid om uw persoonlijke online programma samen te stellen.

U vindt de exclusieve videocontent in ons platform Eventmanager. Wij wensen u alvast veel online kijk-, luister- en netwerkplezier!

Deelnemen is heel eenvoudig!

Na uw aanmelding krijgt u van ons een mailtje zodra de eerste content online staat. Komen uw interesses en achtergrond overeen met die van onze partners? Dan kunt u door hen via de mail worden uitgenodigd voor een netwerkgesprek. Een interessante gelegenheid om uw netwerk uit te breiden, maar of u hierop ingaat, bepaalt u natuurlijk zelf.

Expert nodig?

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie of kunt u goed advies gebruiken? Dan heeft u de mogelijkheid om een van de experts uit te nodigen voor een verdiepingssessie van circa 30 minuten.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!