Laatste nieuws

13 oktober 2022

Persbericht: Valcon en BAM gaan meerjarige samenwerking aan

Utrecht, 9 september 2022 Valcon en bouwconcern BAM hebben een raamovereenkomst gesloten. Met het partnerschap gaan de twee organisaties intensiever samenwerken op het gebied van operationeel sturen doormiddel van het het slim inzetten van data en technologie-oplossingen.

Lees verder
27 september 2022

Afsluitende keynote: Ruud Veltenaar

Met veel trots kondigen wij aan dat Ruud Veltenaar, filosoof, trendwatcher en inspirator, de afsluitende keynote zal verzorgen op het Dutch Data Forum! Als TEDx-spreker, auteur en toekomstdenker werkt Ruud aan de vitale ideeën en oplossingen voor de wereld van morgen.

Lees verder
25 september 2022

Dutch Data Forum plant 5 bomen

Het Braziliaanse Atlantische Woud staat bekend als een hotspot voor biodiversiteit, één van de 25 meest bijzondere plekken ter wereld die ook het meest wordt bedreigd. Ondanks zijn bedreigde status en wettelijke bescherming blijft het Atlantische Woud krimpen als gevolg van door mensen gedreven activiteiten. Minder dan 8% van de oorspronkelijke oppervlakte van de bossen blijft [...]
Lees verder
22 november 2021

Voor KNGF Geleidehonden is datagedreven werken een must

De overeenkomst tussen een hulphond en data? Als je er slim gebruik van maakt, gaat er een wereld voor je open. KNGF Geleidehonden wil zoveel mogelijk mensen met een beperking een beter leven geven met een professioneel opgeleide hond. Sinds 1935 heeft KNGF al duizenden honden geschoold en geplaatst en is er een schat aan […]

Lees verder
Dutch Data Forum
11 november 2021

Big Data, wat moet ik precies ermee?

Middenmeer, Wieringermeer, Eemshaven, en binnenkort ook Zeewolde, het zijn enkele plaatsen in Nederland waar enorme datacenters staan voor tech giganten als Google, Microsoft en Amazon. Het is geen verrassing dat grote, maar ook middelgrote bedrijven constant meer investeren in big data! Meer data betekent immers meer macht en hogere winsten in een economie waar technologie […]

Lees verder
nieuws DDF data en gezondheid
27 oktober 2021

Data-gedreven procesmanagers onmisbaar door snel-veranderende technologie!

Bedrijven verliezen al gauw 20 à 30 procent van hun omzet dankzij slechte, complexe of onduidelijke bedrijfsprocessen in de vorm van verloren productiviteit. De meeste bedrijven kampen met 1 van de 2 problemen: Te veel en te gecompliceerde processen en overtollige bureaucratie of juist te weinig structuur waardoor het bedrijf verandert in het wilde westen! […]

Lees verder
1 juli 2021

We mogen weer!

Na een lange periode van online werken en netwerken is het eindelijk tijd om het normale leven weer op te pakken. Na een tal geslaagde online events zijn wij heel blij dit najaar ook weer fysieke events te mogen organiseren.

Lees verder
11 februari 2021

Heliview Conferences & Training gaat LIVE

Nadat we eind vorig jaar met groot succes onze eerste online events organiseerden is het tijd voor de volgende stap. Heliview Conferences & Training gaat LIVE! Daarmee voegen we naast de 20 minute TALKS, TALKshows en de online 1-op-1 gesprekken met specialisten ook LIVE roundtables, workshops en webinars toe aan onze 30 daagse online events.

Lees verder
21 december 2020

Is het goed dat data de zorg ongelijker maakt?

Het is belangrijk dat de zorg eerlijk is, maar is het erg wanneer het niet voor iedereen gelijk is? Natuurlijk niet! Iedereen heeft andere zorg nodig, de een heeft andere medicijnen nodig dan de ander. Hoe werkt dit precies?

Lees verder
21 december 2020

Proost op 2021!

2020 was een jaar dat we niet snel zullen vergeten. Onze organisatie stond letterlijk op z’n kop, maar wat zijn we trots dat we in recordtijd onze 30 daagse online events hebben uitgevonden! 2021 belooft een mooi jaar te worden.

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!