nieuwsitem motion10

Maak kennis met de nieuwste datagedreven oplossingen van Motion10

Hoe kan uw organisaties meer service verlenen met minder menselijke handelingen? Hoe zorgt u ervoor dat informatie gemakkelijk gedeeld wordt met klanten en ketenpartners? Het antwoord op die vragen ligt besloten in het veilig, snel en flexibel bieden van inzicht in data op alle niveaus van uw organisatie.

Waarom Motion10?

Motion10 maakt de digitale innovatie van uw organisaties succesvol. Door onze technologie-overstijgende aanpak zijn uw organisatie en medewerkers in staat om te excelleren in een continu veranderende wereld.

Door continu voorop te lopen met innovatieve datagedreven oplossingen, maken wij voor onze klanten het verschil. Graag bieden we u tijdens Dutch Data Forum de mogelijkheid om kennis te maken met onze nieuwste datagedreven oplossing:

Motion10 PitWall

De data die nodig is om medewerkers, klanten of processen te voeden neemt toe in omvang en diversiteit. We onderscheiden gestructureerde, ongestructureerde, streaming en messaging data. Al deze data komt samen in de PitWall, de data- en integratie oplossing van Motion10. Data is een grondstof, waarop analyses kunnen worden uitgevoerd en waarmee we processen kunnen automatiseren. De PitWall faciliteert het optimaal benutten van deze grondstof voor analytics en procesautomatisering. Deze gebieden versterken elkaar. Zo kan bijvoorbeeld historische data gecombineerd worden met actuele operationele data, kunnen real-time alerts verstuurd worden en automatische acties ondernomen worden op basis van data. De data wordt gevoegd en/of ontsloten via de PitWall, via batches, streams of events.

De Motion10 PitWall maakt de link naar de pit wall in onder andere de Formule 1. De pit wall wordt gebruikt om op hoge snelheid informatie te verwerken, waardoor het mogelijk is om snel real-time datagedreven beslissingen te nemen. Het vermogen om informatie te verwerken, analyseren en snel te reageren op veranderende omstandigheden gebeurt aan de pit wall. Dit is waartoe de Motion10 PitWall organisaties in staat stelt.

Bezoek ons tijdens Dutch Data Forum en wij gaan graag met u in gesprek over de volgende stap in het datagedreven werken. 

Meer informatie? 

Download door hier te klikken de whitepaper ‘Haal het maximale uit uw data – Identificeer datagedreven momenten en maak gebruik van de PitWall’ en lees hoe data en integratie elkaar versterken in succesvol datagedreven werken.

Download door hier te klikken het webinar ‘Power BI krachtig op zich, binnen het Power Platform nog sterker’ en bekijk hoe u de echte waarde van informatie benut en innovatie over de gehele linie stimuleert.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!