EventManager

Wat haalt u uit het online platform de EventManager?

Centraal binnen Heliview staat ons online platform, de EventManager. Dit platform biedt zowel partners als eindgebruikers tal van mogelijkheden. Van beheer van uw profiel en voorkeuren, tot het plannen van waardevolle 1-op-1 gesprekken en het bekijken van exclusieve online videocontent in Heliview TALKS.

Hét platform waar professionals online kunnen netwerken, meer kennis op kunnen doen en ervaringen kunnen delen.

Online netwerken, kennis opdoen en ervaringen delen

1-op-1 gesprekken plannen
Om het meeste uit uw deelname te halen brengen wij u middels onze unieke 1-op-1 gesprekken in contact met senior specialisten van onze business partners. U kunt aangeven wanneer het online gesprek u het beste uitkomt. U heeft hierbij de keuze uit een netwerkgesprek (15 minuten) of een uitgebreide expertgesprek (30 minuten) en op welke vragen u antwoord wilt.

Heliview EXPO
Wilt u een overzicht van alle partners die verbonden zijn aan het event? Kijk dan eens rond in de Heliview EXPO en ga direct in gesprek.

Heliview TALKS
Een event van Heliview bestond voorheen enkel uit de dag van het congres. Met de introductie van Heliview TALKS binnen de EventManager komt hier verandering in. Onze mobiele Heliview Studio is een plek waar interviews met diverse experts en partners worden opgenomen. Denk hier bijvoorbeeld aan een videotalk waarin de spreker zijn of haar slides presenteert of een talkshow waarin verschillende sprekers in gesprek gaan over één van de aandachtsgebieden van het event.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!