Dutch Data Forum

‘Data Science is geen waarheid maar een kans’

Bas van Leeuwen, Business Development Director bij JADS, vertelt over de essentie van data in de Nationale Data Podcast van VKA. Bas zit op 27 november in de talkshow van Dutch Data Forum. 

Christian Verhagen maakt de podcast voor datagedreven organisaties, met inspirerende verhalen over data, algoritmes en artificiële intelligentie (AI) in de publieke sector. Daarnaast geeft Christian ook een interessante sessie Koken met Data op 27 november.

JADS

Bas van Leeuwen vertelt in deze podcast over JADS als datauniversiteit. JADS biedt verschillende opleidingen en cursussen aan voor studenten of werkenden. Diverse onderwerpen komen aan bod tijdens deze podcast. Bas van Leeuwen spreekt op het Dutch Data Forum tijdens de talkshow ethiek en data. Hij gaat hier, onder leiding van Roelof Hemmen, in gesprek met Frank Ferro (Post NL), Rachel Marbus (KPN) en Kees Verhoeven (Tweede Kamer). Verschillende kanten en visies zullen hier besproken worden om te laten zien dat ethiek niet altijd zo zwart wit is. Het belooft een interessante sessie te worden!

Luister hier de podcast van De Nationale Data Podcast van VKA:

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!