nieuws DDF data en gezondheid

Data-gedreven procesmanagers onmisbaar door snel-veranderende technologie!

Bedrijven verliezen al gauw 20 à 30 procent van hun omzet dankzij slechte, complexe of onduidelijke bedrijfsprocessen in de vorm van verloren productiviteit. De meeste bedrijven kampen met 1 van de 2 problemen: Te veel en te gecompliceerde processen en overtollige bureaucratie of juist te weinig structuur waardoor het bedrijf verandert in het wilde westen! Maar hoe vindt u die gouden middenweg voor uw bedrijf?

Tegenwoordig gebruiken bedrijven steeds meer systemen en programma’s, die nog lang niet altijd met elkaar geïntegreerd zijn. Programma’s en hulpmiddelen die voor andere zaken gebruikt worden dan ze voor bedoeld zijn en taken die op een specifieke manier uitgevoerd worden “omdat we dat altijd al zo gedaan hebben”. Het is slechts een kleine greep uit de dingen die dagelijks de productiviteit van bedrijven opslokken.

We leven in een interessante periode qua technologie, wat zowel een vloek als een zegen is. Aan de ene kant verandert technologie snel en kunnen bedrijfsprocessen in no-time alweer verouderd zijn. Maar aan de andere kant: data! We bezitten alle technologie die nodig is om bedrijfsprocessen tegen het licht te houden en cijfermatig inefficiënties bloot te leggen. Een enorme kans om het rendement van uw onderneming te vergroten.

Procesmanagement zonder data is als een doolhof navigeren met een blinddoek om. Verstand van zowel datamanagement als business process management is dé gouden combinatie om meer te betekenen voor uw organisatie! Hiermee kunt u plannen maken voor optimalisatie en deze financieel onderbouwen door middel van harde data.

IMF Academy

Een expert worden in business process management? Volg de training Business Process Management (BPM) in de praktijk van IMF Academy! In 4 dagen leert u dan alle ins en outs van business process management kennen. Er is bij deze training aandacht voor alle methodes, instrumenten en best practices om bedrijfsprocessen te beschrijven, analyseren en optimaliseren zodat u echt een impact kan maken!

Mediapartner

IMF Academy is een mediapartner van het event.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!