20-Minute TALKS (on demand)

Maximaal op de hoogte door exclusieve sessies

Het event [naam] vindt plaats in het online platform EventManager. Om u te voorzien van exclusieve videocontent werken wij samen met inspirerende sprekers en innovatieve organisaties om u de laatste trends en ontwikkelingen bij te brengen. In onze Heliview Studio worden er diverse interviews, presentaties en talkshows opgenomen met experts en partners van het event. Meld u aan voor het event en bekijk de exclusieve videocontent waar en wanneer het u uitkomt.

Als u behoort tot de doelgroep kunt u zich kosteloos aanmelden en toegang verkrijgen tot deze exclusieve online content. Dat wilt u toch niet missen?

talks

Welke exclusieve content is er beschikbaar?

On demand kennis op doen

In een videotalk neemt een expert u mee in zijn of haar presentatie. Het doel van de videotalk is kennisdeling. Iedere talk duurt gemiddeld 15 tot 20 minuten en gaat inhoudelijk in op een of meerdere aandachtsgebieden over [event onderwerp].

Tafelgesprekken op niveau

In de talkshow gaat de online moderator in debat met experts op het gebied van [congresthema]. Prangende stellingen, meningen en gesprekken passeren de revue tijdens dit gesprek.

Hoe denkt een expert erover?

Tijdens het interview stelt de online moderator kritische vragen aan een expert op het gebied van [onderwerp event]. De gast zal op zijn beurt zijn of haar mening en ervaringen met u delen.

Bekijk hier enkele previews van verschillende events:

TALK 1:

TALK 2:

TALK 3:

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!