Matchmaking belangrijkste doel van deelname aan congressen

Waar ligt voor de deelnemer en partner de focus bij hun deelname aan onze congressen?
Heel simpel: Het ontmoeten & netwerken met peers. Dit geldt zowel voor de eindgebruiker, als de aanbieders.

De unieke waarde van Heliview is in 1 woord uit te drukken: “matchmaking”. Doordat wij van tevoren, en via de EventManager, aanbieders informatie kunnen geven over de eindgebruikers zijn de partners in staat om een lead zo goed mogelijk alvorens te kwalificeren. Dit draagt goed bij aan de kwaliteit van de gesprekken die tijdens de congressen plaatsvinden.

De kwaliteit van het programma, zowel door onafhankelijke sprekers als interessante bijdragen vanuit partners, enthousiasmeert de eindgebruiker om naar Heliview congressen te komen. Met actuele topics die zowel plenair, als in kleinschaligere sessies aan bod komen triggert de bezoeker om deel te nemen.

“Ik kies voor hybride, meer touchpoints”

Door zowel de eindgebruiker, als aanbieder de mogelijkheid te geven zowel fysiek en/of online deel te nemen bereikt Heliview de meeste mensen binnen de doelgroep. Een hybride deelname heeft hierin een meerwaarde gezien de hoeveelheid contactmomenten en de verdieping die online gevonden kan worden.

In de tweede helft van 2022 heeft Heliview nog 9 congressen met topics binnen; Data, security, software development, overheid & IT operations.

Benieuwd welke doelgroep, welk thema en welke specifieke aandachtsgebieden er in voorkomen? Vraag meer informatie aan.


    Maak een keuze uit deze events:

    * Verplicht veld

    Blijf op de hoogte!

    Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!