Connecting people

PERSOONLIJKE, ZAKELIJKE CONTACTEN

Al ruim 35 jaar brengen wij mensen met elkaar in contact tijdens onze congressen. Het leggen van persoonlijke en zakelijke contacten is de basis van onze events. We passen onze dienstverlening voortdurend aan om deelnemers en business partners op een eenvoudige en informele manier met elkaar in contact te brengen.

Een voorbeeld hiervan zijn de 1-op-1 gesprekken die tijdens de congressen plaatsvinden. Deelnemers selecteren via de EventManager met welke business partners zij in contact willen komen. Nadat er een match heeft plaatsgevonden plannen wij dit voor u in.

Cluster Data

Netwerkgesprekken

De 1-op-1 netwerkgesprekken vinden op het netwerrkplein tijdens de congresdag plaats. U kunt business partners uitnodigen om een netwerkgesprek te plannen om kennis te maken met hun organisatie, diensten en/of producten. Tevens kunt u uitgenodigd worden door een business partner. Nadat wij een match hebben gemaakt, plannen wij het gesprek voor u in. Het gesprek heeft als primair doel het leggen van nieuwe contacten en kennismaking tussen de organisaties.

Expertgesprekken

De 1-op-1 expertgesprekken vinden online in de EventManager plaats. U kunt een (technische) expert van de business partners van het event uitnodigen om een gesprek te voeren. Om een business partner uit te nodigen tot een expertgesprek dient u een concrete hulpvraag te hebben waar u een inhoudelijk gesprek over wilt voeren met een expert. Het gesprek heeft als primair doel dieper op de stof in te kunnen gaan en advies in te winnen voor uw organisatiespecifieke probleem.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!