Data

Sharing knowledge • Connecting people

Kennis, nieuws en events!

Ontdek diverse nieuwsartikelen, onderzoeken, podcasts, video’s en whitepapers over data. We bieden u als dataprofessional de meest interessante events om aan deel te nemen. Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de aankomende events? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte!

Aankomende events

Voor in de agenda

Data Driven Business Summit
België vlag
Belgian Data Forum

Fysiek congres: 30 maart 2023
Locatie: BluePoint, Brussel
Online congres: vanaf 31 maart

Header IGO
Informatiegestuurde Overheid

Fysiek congres: 20 juni 2023
Locatie: Valk Exclusief, Utrecht
Online congres: 21 juni

Dutch Data Forum

Fysiek congres: 1 november 2023
Locatie: 1931 Congrescentrum | ‘s-Hertogenbosch
Online congres: vanaf 2 november

Uitgelicht:

Belgian Data Forum

HET FUNDAMENT VOOR EEN DATAGEDREVEN ORGANISATIE

Binnen het thema What’s (Your) Next with Data? gaat het Belgian Data Forum kijken naar wat de toekomst gaat brengen op het gebied van data(gedreven werken). Met welke uitdagingen worden we geconfronteerd en welke volgende data-stap zal onherroepelijk gezet (moeten) worden.

Meld u vandaag nog gratis aan voor deelname en ontdek hoe de volgende data-stap uw bedrijf nog slimmer, nog sneller en nog beter kan maken. Ontmoet uw peers, leer van andere data-experts en laat u inspireren door tal van sprekers!

Congresdag: 30 maart 2023
Online vanaf 31 maart 2023

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Afsluitende keynote: Ruud Veltenaar
27 september 2022

Afsluitende keynote: Ruud Veltenaar

Met veel trots kondigen wij aan dat Ruud Veltenaar, filosoof, trendwatcher en inspirator, de afsluitende keynote zal verzorgen op het Dutch Data Forum! Als TEDx-spreker, auteur en toekomstdenker werkt Ruud aan de vitale ideeën en oplossingen voor de wereld van morgen.

Lees verder
Dutch Data Forum plant 5 bomen
25 september 2022

Dutch Data Forum plant 5 bomen

Het Braziliaanse Atlantische Woud staat bekend als een hotspot voor biodiversiteit, één van de 25 meest bijzondere plekken ter wereld die ook het meest wordt bedreigd. Ondanks zijn bedreigde status en wettelijke bescherming blijft het Atlantische Woud krimpen als gevolg van door mensen gedreven activiteiten. Minder dan 8% van de oorspronkelijke oppervlakte van de bossen blijft [...]
Lees verder
BECIS | DIOR ontwikkelt aanpak om een visie rondom informatiegedreven werken te creëren
30 mei 2022

BECIS | DIOR ontwikkelt aanpak om een visie rondom informatiegedreven werken te creëren

De hoeveelheid beschikbare informatie en data neemt de komende jaren alsmaar toe. Het wordt daardoor steeds belangrijker voor organisaties om een visie te vormen over Informatiegedreven werken. Wij zijn BECIS | DIOR en wij staan klaar om jouw organisatie te helpen bij deze nieuwe manier van werken en je informatiehuishouding duurzaam op orde te brengen. [...]
Lees verder

Blijf op de hoogte!

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de aankomende events? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Doelgroep

(Chief) Data Stewards. (Chief) Data Officers, Data Quality Officers, Data Privacy Officers, Managers datakwaliteit, Data scientists, Business Intelligence managers, Senior Analisten en Informatiemanagers, IT Managers , Datawarehouse Manager, Applicatie en database managers

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!