Data

Sharing knowledge • Connecting people

Kennis, nieuws en events!

Ontdek diverse nieuwsartikelen, onderzoeken, podcasts, video’s en whitepapers over data. We bieden u als dataprofessional de meest interessante events om aan deel te nemen. Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de aankomende events? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte!

Aankomende events

Voor in de agenda

Header IGO
Informatiegestuurde Overheid

Fysiek congres: 14 juni 2022
Locatie: Valk Exclusief, Utrecht
Online congres: 15 juni

Dutch Data Forum

Fysiek congres: 2 november 2022
Locatie: Congrescentrum 1931 | Den Bosch
Online congres: vanaf 3 november

Data privacy
Data Privacy

Datum: 2023

Uitgelicht:

Informatiegestuurde Overheid

CREËER PUBLIEKE WAARDE MET DATA EN INFORMATIE

Om maatschappelijke opgaven op te lossen wordt door overheidsorganisaties steeds meer ingezet op datagedreven werken. Waar men begon met projecten op lokaal niveau worden nu ook steeds meer organisatie overstijgende vraagstukken opgepakt. Maar hoe zorg je er voor dat dit succesvol verloopt?

Door middel van relevante wetenschappelijke- en praktijkverhalen en interactieve sessies nemen we u hierin mee tijdens deze editie van het event De Informatiegestuurde Overheid!

Congresdag: 14 juni 2022
Online vanaf 15 juni 2022

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

BECIS | DIOR ontwikkelt aanpak om een visie rondom informatiegedreven werken te creëren
30 mei 2022

BECIS | DIOR ontwikkelt aanpak om een visie rondom informatiegedreven werken te creëren

De hoeveelheid beschikbare informatie en data neemt de komende jaren alsmaar toe. Het wordt daardoor steeds belangrijker voor organisaties om een visie te vormen over Informatiegedreven werken. Wij zijn BECIS | DIOR en wij staan klaar om jouw organisatie te helpen bij deze nieuwe manier van werken en je informatiehuishouding duurzaam op orde te brengen. [...]
Lees verder
Data als Asset
25 januari 2022

Data als Asset

Data wordt steeds belangrijker. Zo zetten organisaties in toenemende mate in op analytics en kunstmatige intelligentie om meer waarde te halen uit data. Helaas blijkt daarbij dat data vaak niet beschikbaar of bruikbaar is omdat sturing en eigenaarschap ontbreken. Data is dus een belangrijke asset, maar om er waarde uit te halen moet het ook […]

Lees verder
Terugblik Data Privacy 2021
20 december 2021

Terugblik Data Privacy 2021

Op woensdag 10 november vond de congresdag plaats in Valk Exclusief in Utrecht en vanaf 11 november was het online event live. Samen met 121 deelnemers, 5 businesspartners en 3 kennispartners blikken we terug op een geslaagd event.

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de aankomende events? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Doelgroep

(Chief) Data Stewards. (Chief) Data Officers, Data Quality Officers, Data Privacy Officers, Managers datakwaliteit, Data scientists, Business Intelligence managers, Senior Analisten en Informatiemanagers, IT Managers , Datawarehouse Manager, Applicatie en database managers

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!