Ingmar Hensbergen

Manager Datamanagement bij Intergamma

Ingmar is een energieke en innovatie-gedreven retail professional die vanuit data perspectief en helicopterview naar complexe situaties kijkt. Ingmar heeft uitgebreide ervaring in de doe-het-zelf- & tuin-, levensmiddelen- en drogisterijbranche. Hij wordt gezien als industry expert op het gebied van Retail data managemnet.

Intergamma

Gamma en Karwei: iedereen kent ze. Wat lang niet iedereen weet, is dat de Gamma- en Karwei-bouwmarkten in Nederland en de Gamma bouwmarkten in België onder één organisatie vallen en dat is Intergamma. Intergamma exploiteert op franchisebasis de bouwmarktformules Gamma en Karwei, met bijna 400 bouwmarkten in Nederland en België.

Bij Intergamma zetten we ons er elke dag voor in om onze klanten nog beter te helpen – via onze bouwmarkten én online. Of ze nu een grote klus te klaren hebben of ideeën willen opdoen voor de inrichting van hun huis. Dat doen we met een team van bijna 400 mensen vanuit onze 2 kantoren in Leusden en Antwerpen en dat doen we goed: we zijn marktleider in de Benelux en daar zijn we trots op en we werken er hard aan om aan de top te blijven.

logo intergamma

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!