Live Online Workshop

Data Quality 2021 is LIVE

Datakwaliteit in de praktijk

PETER VAN NEDERPELT & EDWARD BLOM | DAMA NL

Edward Blom en Peter van Nederpelt nemen jullie mee in de wereld van datakwaliteit. Aan de hand een intro, voorbeelden en een interactieve sessie gaan ze in op herkenbare struikelblokken in het toepassen van het vak. Heb je vragen over standaardisering, normering data governance, accountability, ownership of over het positioneren van een data management office? Wil je advies over het inzetten van een CDO of CIO? Of wil je weten wat de impact is van jouw gekozen oplossing op datakwaliteit?

Wanneer u zich heeft aangemeld voor het event, kunt u direct u plekje voor deze workshop via de EventManager reserveren.

Edward Blom

Edward Blom

Intelligence professional bij DAMA NL

Peter van Nederpelt

Peter van Nederpelt

Data Quality Specialist bij DAMA NL

Wat kunnen zij u vertellen?

Edward Blom kan u vertellen hoe lastige vraagstukken rondom datakwaliteit teruggebracht kunnen worden naar organisatievraagstukken en -oplossingen. Hij geeft u antwoorden op vragen die direct uit het vakgebied komen. Hij kijkt vanuit een veranderkundige bril naar deze vraagstukken.
Peter van Nederpelt kan u vertellen, hoe u de wereldwijde standaard voor kwaliteitsmanagement (ISO 9001) prima kunt toepassen op governance van datakwaliteit. Ook kan hij u toelichten, wat een datakwaliteitsaudit is en wat het nut ervan is. Tot slot kan hij de vraag beantwoorden, hoeveel dimensies van datakwaliteit er wel niet zijn en waarom goede definities van deze dimensies belangrijk zijn. Hij kijkt vanuit een vaktechnische bril naar datamanagement en -governance.

De verbinding van deze ervaren vakgenoten draagt bij aan de essentie waarom DAMA bestaat en noodzakelijk is voor elke organisatie!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!