Het belang van datakwalititeit

Datakwaliteit is een belangrijke pijler om IT Asset Management op te bouwen en om gefundeerde beslissingen te kunnen maken. Maar hoe kunt u dit realiseren Daarom is Softline Solutions dit jaar, samen met hun partner Flexera, aanwezig bij Data Quality. Zij gaan graag met u in gesprek over hoe u grip, inzicht en controle op kunt krijgen én houden op datakwaliteit.

Jan van Kalkeren laat u tijdens zijn sessie “Tackle uw strategische 2021 IT doelen met IT Asset data!” zien hoe IT assetmanagers hun ondernemingen kunnen helpen de volgende stap te bereiken in hun IT strategie. Schuif aan bij Softline Solutions en leer meer over tooling, practices en voorbeelden uit de praktijk, die u helpen de uitdagingen van 2021 te lijf te gaan!

Meer lezen?

Om hoogwaardige – of betrouwbare – gegevens te verkrijgen, moeten organisaties beschikken over de juiste IT asset discovery en verificatie. Zij vormen immers de basis voor complete IT Asset Visibility, wat op zijn beurt een voorwaarde is voor betrouwbare data. Lees hier meer over in bijvoorbeeld:

Of kijk naar:

Wilt u meer weten? Neem dan contact met op met Softline Solutions! Het Softline Solutions team kijkt ernaar uit om het (virtuele) gesprek met u aan te gaan over hoe uw organisatie de volgende stap kan zetten in IT datakwaliteit en volwassenheid, en zo Compliance, Control & Cost savings kan realiseren.

sessie van Softline Solutions bekijken?

Tickets kosten €249,- maar wij bieden u een mogelijkheid aan om met 100% korting deel te nemen. Neem snel een kijkje, tickets met 100% korting zijn maar beperkt beschikbaar!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!