Waarom is datakwaliteit nou echt zo belangrijk? IT-Jurist Rion Rijker vertelt het u!

Deze tijd met COVID-19 maakt de essentie van datakwaliteit duidelijker dan ooit. Gedurende deze pandemie zetten overheden wereldwijd alles in het werk om de pandemie onder controle te krijgen. Goede bronnen zijn uiterst belangrijk, maar de koppeling met IT systemen ook!

Ad hoc besluiten zijn onoverkomelijk

Besluiten die normaliter niet of niet zo gemakkelijk genomen konden worden, worden nu al dan niet terecht ingezet. Deze beslissingen kunnen een grote impact hebben op onze persoonlijke levenssfeer. Het is daarom van belang dat informatie op basis waarvan de keuzes worden gemaakt betrouwbaar is. Data speelt daarbij een enorme rol. Data dient van de juiste kwaliteit te zijn om ervoor te zorgen dat de koppeling binnen uw IT-systeem goed kan verlopen.

Hoe dan precies?

Rion Rijker vertelt u graag met zijn ervaringen als IT-Jurist waarom datakwaliteit binnen uw organisatie van belang is. Hij gebruikt hierbij meerdere voorbeelden en laat zien hoe de COVID-19 pandemie de essentie alsmaar heeft benadrukt en welke gevolgen dit voor vele heeft meegebracht.

Benieuwd geworden naar zijn verhaal?

Online event

Tijdens het online event Data Quality 2021 gaan meerdere experts in op de essentie van datakwaliteit. Zo zal Rion Rijker in zijn on demand videotalk u laten meekijken door de ogen van een IT-jurist. Grijp deze kans met beide handen aan en meld u aan om vanaf 31 maart toegang te krijgen tot exclusieve data video’s, live interactieve workshops en persoonlijke 1-op-1 gesprekken!

Tickets kosten €249,- maar wij bieden u een mogelijkheid aan om met 100% korting deel te nemen. Neem snel een kijkje, tickets met 100% korting zijn maar beperkt beschikbaar!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!