Data Quality 2021 was een groot succes!

Op vrijdag 31 maart 2021 ging het online Data Quality event van start. Het event was vanwege Corona één keer verzet, maar dit was aan het enthousiasme van de deelnemers en partners niet te merken. Met dank aan 135 data professionals, 6 business partners, 3 kennispartners en 1 mediapartner kijken we terug op een geslaagd event.

INSPIREREND PROGRAMMA

Het 30-daagse online event zat vol met inspirerende sessies van verschillende grote organisaties over o.a. de Data Steward als verbinder, het belang van datakwaliteit gedurende de Covid-19 pandemie of over hoe u een stap verder zet op weg naar datagedreven werken. Naast 9 inhoudelijke on-demand data video’s, waren er ook 4 succesvolle interactieve livesessies waar deelnemers, experts en partners met elkaar in gesprek konden gaan. Kortom, een groot success voor deze editie van Data Quality!

1-OP-1 GESPREKKEN

Naast het inhoudelijke programma met verschillende on-demand video’s, zijn er veel nieuwe contacten opgedaan tijdens de wel liefst 65 persoonlijke 1-op-1 gesprekken. Hiermee heeft de deelnemer een kans gehad om prangende vragen te stellen aan een expert.

Veel dank aan de data experts van SLTN Inter Access, MicroStrategy Benelux B.V., Softline Solutions Northern Europe, Human Inference B.V., Hot Item, Bureau van Dijk – A Moody’s Analytics Company, DAMA the Netherlands, Jheronimus Academy of Data Science, Verdonck Klooster & Associates & IMF Academy voor het mogelijk maken van dit sterk inhoudelijke programma. Vanaf het najaar organiseren wij multichannel events met een congresdag en een online event!

EDITIE 2021

In maart 2022 zal Data Quality weer plaatsvinden. Graag eerder een data event bijwonen? Neem een kijkje bij onze andere data events!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!