Woensdag 10 november vindt het Data Privacy event plaats

Met nog een maand te gaan voor het event zien wij al veel animo. Neem ook op 10 november in Utrecht met 100% korting deel aan het jaarlijkse Data Privacy event en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Het aantal tickets voor deze editie is beperkt. Mis het niet!

Het is tijd om vooruit te denken en gegevensbescherming te integreren in het bedrijfsproces en de organisatie. Blijf op de hoogte van de laatste juridische ontwikkelingen en de invloed van technologische innovaties op privacy en leer hoe we er voor zorgen dat we op privacy gebied meer ‘in control’ zijn. Maar ook onderwerpen zoals privacy by design & privacy by default, Cloud & SaaS, data protection impact assessment, IT security en (WPG) audits komen aan bod.

Nieuw: Edo Roos Lindgreen, Director Executive Programmes bij University of Amsterdam Business School gaat in op de recente Europese GDPR voorstellen voor het reguleren van AI. Ontdek in deze sessie of we AI ook kunnen inzetten om onze privacy te verbeteren.

Programma highlight:

 • Privacy ontwerpstrategieën
  Jaap-Henk Hoepman, Hoofddocent Radboud Universiteit en Rijksuniversiteit Groningen
 • Privacy by design in een agile DevOps IT proces bij Essent
  Stefan van Beurden, IT Security & Compliance Expert, Essent
 • Cookies: het einde van een tijdperk?
  Naomi van der Louw, Legal Counsel, DDMA
 • Hoe kunt u ‘privacy vriendelijk’, klantgericht en veilig persoonlijke gezondheidsdata benutten?
  Robin Mischa van Stokkum, Business Development Manager, TNO

Data Privacy veilig bezoeken

Om Data Privacy te bezoeken heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Het tonen van een geldig ID-bewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs) is daarbij ook verplicht. Het coronatoegangsbewijs kan zijn: een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag.

U kunt uw coronatoegangsbewijs laten zien via de app CoronaCheck of u kunt een papieren bewijs met QR-code meenemen. De QR-code wordt gecheckt voordat u toegang krijgt. Meer informatie over het coronatoegangsbewijs vindt u hier: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs/hoe-regelen

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!