Terugblik op de congresdag van het Data Privacy Congres 2020

Op dinsdag 22 september vond de 6e editie van het jaarlijkse Data Privacy Congres plaats in het Maasgebouw van Stadion Feijenoord in Rotterdam. Samen met bijna 60 aanwezige deelnemers, tientallen sprekers, 5 business partners en 4 kennispartners was het congres, dat volledig 1,5 meter proof was een succes.

Online Event

Dit jaar bestaat het Data Privacy Congres uit een congresdag en een online event. Tijdens de congresdag zijn er interviews, talkshows en videotalks opgenomen met experts en partners in de mobiele Heliview studio. Deze exclusieve videocontent is voor alle deelnemers beschikbaar vanaf dinsdag 29 september in de EventManager.

Thema: de nieuwe privacy realiteit: innoveer mee!

De AVG heeft sinds zijn invoering 2 jaar geleden grote impact gehad op de manier waarop organisaties en burgers naar privacy en de bescherming van persoonsgegevens kijken. De wet heeft organisaties gedwongen de basis rondom data privacy op orde te brengen. Zeker in deze vreemde onzekere tijden staat privacy hoog op de agenda. Tal van technologische oplossingen worden uit de kast getrokken om de 1,5 meter samenleving vorm te geven. Maar heiligt het doel de middelen? Wat vinden we van een corona-app? En wanneer zijn we bereid om deze te gebruiken?

Uiteraard was er ook aandacht voor het privacy shield dat ongeldig werd verklaard en de gevolgen hiervan. Want hoe werkt het dan nu met de internationale doorgifte van persoonsgegevens?

De recente ontwikkelingen op het gebied van data privacy stonden de hele dag centraal in een mooi en vooral informatief programma met veel praktijkvoorbeelden. Het congres ging niet alleen over ICT, maar ook over proces- en cultuurveranderingen die u helpen gegevensbescherming en – beveiliging onderdeel te laten worden van uw bedrijfsvoering.

Anna Stienstra en Paul van Liempt blikken terug op de congresdag

De congresdag gemist? Neem deel aan het online event!

Heeft u de congresdag gemist, maar behoort u wel tot de doelgroep? Bent u bijvoorbeeld Functionaris Gegevensbescherming, Privacy Officer, Data Protection Officer, Legal Bedrijfsjurist, Compliance Officer, Risk manager, Security CISO, ISO, IT Security manager, IT & Information Management ICT, Informatie Manager of een aanverwante functie dan kunt u kosteloos toegang krijgen tot het online event en uw voordeel doen met de meest actuele exclusieve online videocontent van dit moment.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!