spreker DP2020

Steffan Karger

Forensic IT Expert bij Fox-IT

Steffan Karger heeft sinds 2012 voor Fox Crypto gewerkt als developer, cryptonerd en architect. Daar heeft hij gewerkt aan het maken van apparatuur om staatsgeheimen te beveiligen en is hij maintainer van OpenVPN-NL. Ook heeft hij een actieve rol als Core Developer binnen de OpenVPN community. Recent heeft Steffan een overstap gemaakt om zich te richten op Digitaal Forensisch onderzoek.

Fox-IT

De visie van Fox-IT is dat cybersecurity om méér gaat dan alleen technologie. Wij vinden dat het management moet begrijpen welke bedrijfsrisico’s gepaard gaan met cybersecurity. Dit begrip – gekoppeld aan inzicht in actuele dreigingen – vormt de basis voor een geïntegreerde cybersecuritystrategie: een strategie die zowel technische als menselijke en organisatorische aspecten bevat. Voor veel bedrijven betekent zo’n strategie een fundamentele aanpassing van hun puur op technologie gerichte opvattingen over cybersecurity.

Ons doel is de betrouwbaarste partner voor cybersecurity te blijven en de samenleving hierdoor veiliger te maken. Als onderdeel van de NCC Group bieden we een volledig pakket van geavanceerde beveiligingsdiensten en -technologieën aan. Wij helpen u bij het opstellen van een beveiligingsstrategie, het in kaart brengen van de risico’s en bij het aanpakken van dreigingen. Kortom: alles om uw organisatie klaar te maken voor het afslaan van zelfs de meest geavanceerde aanvallen.

logo Fox-IT

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!