Groen licht voor het Data Privacy Congres 2020

Afgelopen vrijdag heeft de rijksoverheid regio-specifieke maatregelen afgekondigd ter bestrijding van de verspreiding van het Corona-virus. Het betreft hier ook de regio Rotterdam-Rijnmond waar morgen het Data Privacy Congres zal plaatsvinden.

Zowel de congreslocatie (het Maasgebouw van Stadion Feijenoord) als de veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond hebben ons laten weten dat het congres zoals wij dat hebben georganiseerd voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften en dat het gewoon op een goede en veilige manier doorgang kan vinden.

U kunt dus morgenochtend / morgenmiddag met een gerust hart naar het Maasgebouw van Stadion Feijenoord komen voor deelname aan het Data Privacy Congres.

Deelnemers van de congresdag ontvangen vanmiddag nog een mail met alle laatste informatie, maar om eventuele zorgen weg te nemen, wilden wij u bovenstaande alvast laten weten.

Wij kijken erg uit naar de congresdag morgen. Voor nu zijn er nog enkele tickets beschikbaar, maar vanmiddag sluiten wij de aanmeldmogelijkheid.

Mede namens alle betrokken congrespartners en sprekers.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!