De 6e editie van het Data Privacy congres is anderhalve meter proof.

De 6e editie van het Data Privacy congres vindt plaats op 22 september als 1,5 meter congres in Stadion Feijenoord in Rotterdam. Maar wat houdt een 1,5 meter congres precies in? Conference Producer, Lenie Willems legt het uit.

Samen met de locatie is er hard gewerkt om een veilige congresomgeving te creëren. Met dit 1,5 meter congres bieden wij deelnemers de mogelijkheid om weer fysiek ervaringen uit te wisselen en kennis op te doen. Iedere deelnemer van het Data Privacy congres stelt zijn of haar persoonlijke programma samen. Passend bij dagelijkse praktijkgerichte uitdagingen en ontwikkelingen. Uiteraard faciliteren we ook op een veilige manier 1-op-1 gesprekken.

Sinds de invoering van de AVG, 2 jaar geleden is er veel veranderd. Organisaties werden gedwongen om de basis rondom data privacy op orde te brengen. Nu is het tijd om vooruit te denken en gegevensbescherming te integreren in het bedrijfsproces en de organisatie.

Tijdens het congres maken we onder leiding van dagvoorzitter Paul van Liempt privacy tastbaar en toegankelijk. Dus géén wollige verhalen, maar praktische inzichten en concrete handvatten die helpen bij het formuleren van een privacy strategie. Met onder andere een keynote van Esther Keymolen, Assistent Professor bij Tilburg University, over technologie in crisistijd. Wanneer heiligt het doel de middelen? En hoe belangrijk is privacy nog als het redden van mensenlevens er tegenover staat?

Wat zijn de grootste veranderingen ten opzichte van vorig jaar?

De grootste verandering van deze editie ten opzichte van vorig jaar zit in het programma. Het Data Privacy congres bestaat uit twee edities; een ochtend- en middageditie. Per editie zijn er maximaal 60 tickets voor deelnemers beschikbaar. De overige ‘plaatsen’ reserveren we voor onze eigen medewerkers, sprekers en medewerkers van business partners.

Veiligheid staat voor ons voorop. Daarom gaan we ook verder dan de richtlijnen die gesteld zijn door de overheid en het RIVM. Zo zal ons eigen personeel voorzien zijn van persoonlijke beschermingsmiddelen zoals handschoenen en mondkapjes. Tevens stellen wij deze middelen ook ter beschikking voor deelnemers en doen we voorafgaand aan het congres een gezondheidscheck.

“Ik verheug me er op deelnemers en businesspartners weer te kunnen ontvangen en de energie te voelen van mensen die elkaar inspireren.” – Lenie Willems, Conference Producer

De ochtendeditie begint om 08:00 en is om circa 13:00 afgelopen. Afhankelijk van de planning start rond 14:00 de middageditie. Om circa 19:00 sluiten we de dag af. Deelnemers kunnen maar aan één editie deelnemen en het aantal tickets is zeer beperkt. Vorig jaar hadden we meer dan 150 aanmeldingen, dit jaar zijn er in totaal 120 tickets beschikbaar. Het Data Privacy congres niet missen? Wacht dan niet te lang en meld u direct aan!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!