CPE punten

CONGRESDAG 2 NOVEMBER | ONLINE EVENT START 3 NOVEMBER

Verdien Continuing Professional Education Credits (CPE punten) voor de CISSP certificering

Tijdens het Data Privacy congres wordt u de mogelijkheid geboden om onder andere Continuing Professional Education Credits (CPE punten) voor de CISSP certificering te behalen. Om deze en andere certificeringen te mogen behouden, moet u jaarlijks punten behalen.

Ook door uw deelname aan de congresdag en het online event van het Data Privacy kunt u punten aanvragen. U dient hiervoor bij de registratiebalie uit te checken als u het congres verlaat. U ontvangt van Heliview een bewijs van deelname die u kunt gebruiken voor het aanvragen van de punten.

Bewijs van deelname

Iedere deelnemer aan de congresdag en het online event ontvangt van ons een bewijs van deelname. Wilt u dit bewijs van deelname gebruiken voor het aanvragen van punten, dan is het belangrijk dat u uitcheckt bij onze registratiebalie. Mocht de instantie die deze punten uitgeeft, erom vragen dan is deze registratielijst in het bezit van Heliview. Heeft u zich niet uitgecheckt, dan is het geheel aan u om het aantal aanwezige uren te verantwoorden. Neemt u deel aan het online event, dan houden wij uw uren bij en kunt u ook hiervoor ook punten aanvragen.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!