Behaal (C)PE punten tijdens het Data Privacy Congres

Tijdens de congresdag van Data Privacy wordt u de mogelijkheid geboden om Continuing Professional Education Credits (CPE) punten voor de CISSP certificering te behalen.

Om de certificering te mogen behouden, moet u jaarlijks punten behalen. Ook door uw deelname aan de congresdag van het Data Privacy Congres kunt u punten aanvragen.
U dient hiervoor bij de registratiebalie uit te checken als u het congres verlaat. U ontvangt van Heliview een bewijs van deelname die u kunt gebruiken voor het aanvragen van de punten.

U ontvangt een bewijs van deelname

Iedere deelnemer aan de congresdag ontvangt van ons een bewijs van deelname. Wilt u dit bewijs van deelname gebruiken voor het aanvragen van (C)PE punten, dan is het belangrijk dat u uitcheckt bij onze registratiebalie. Mocht de instantie die deze punten uitgeeft, erom vragen dan is deze registratielijst in het bezit van Heliview. Heeft u zich niet uitgecheckt, dan is het geheel aan u om het aantal aanwezige uren te verantwoorden.

1,5 meter proof en een beperkt aantal tickets beschikbaar

Het Data Privacy Congres vindt plaats op 22 september in Stadion Feijenoord Rotterdam met een 1,5 meter proof concept. Met het nieuwe concept en maatregelen is de organisatie ervan overtuigd dat zij ertoe in staat zijn het congres de kwaliteit en zorg te bieden die je gewend bent.  Vorig jaar waren er meer dan 150 professionals aanwezig, dit jaar wordt er gewerkt met een ochtend- en middag programma. De programma’s zijn identiek, maar het aantal tickets is zeer beperkt. Iedere editie laat maximaal 60 personen toe. Wacht dus niet te lang, bekijk het programma en bemachtig vandaag nog uw ticket!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!