Data

Sharing knowledge • Connecting people

Kennis, nieuws en events!

Ontdek diverse nieuwsartikelen, onderzoeken, podcasts, video’s en whitepapers over data. We bieden u als dataprofessional de meest interessante congressen om aan deel te nemen. Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de aankomende congressen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Het Corona virus heeft grote impact op onze congressen. Graag blijven wij in uw kennis- en kennismakingsbehoefte voorzien. Daarom organiseren wij dit najaar onze congressen op 1,5 meter.

Blijf op de hoogte!

Aankomende congressen

Voor in de agenda

Data privacy
Data Privacy

Datum: 22 september 2020
Locatie: Stadion Feijenoord | Rotterdam

Data Driven Business Summit
Data Driven Business Summit (BE)

Datum: 8 oktober 2020
Locatie: Brussel

België vlag
Header IGO
Informatiegestuurde Overheid

Datum: 19 november 2020
Locatie: Spant! | Bussum

Dutch data forum
Dutch Data Forum

Datum: 1 december 2020
Locatie: Congrescentrum 1931 |
‘s-Hertogenbosch

Header DQC
Data Quality Conference

Datum: 2021
Locatie: Stadion Feijenoord | Rotterdam

Uitgelicht:

Dutch Data Forum

Dutch data forum

Het fundament voor een datagedreven oganisatie

Datagedreven werken raakt elke organisatie. Sommigen zijn al ver, anderen verdrinken in de mogelijkheden van nieuwe innovaties die het hen biedt of gaat bieden. De potentie is enorm, starten lastig. De stip aan de horizon is belangrijk, maar hoe ga je om met praktische zaken? Dutch Data Forum is hét jaarcongres dat u helpt om datagedreven te werken.

Datum: 1 december 2020

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Samen data verzamelen over het klimaat
7 juli 2020

Samen data verzamelen over het klimaat

De gemeente Zwolle is actief bezig met het verzamelen van informatie over de luchtkwaliteit, de neerslag, de warmte en de wind. Met Project SensHagen werken verschillende burgers mee aan het verzamelen van data. Hoe heeft de gemeente Zwolle dit opgezet?

Lees verder
1,5 meter congressen die verder gaan dan de richtlijnen van het RIVM
23 juni 2020

1,5 meter congressen die verder gaan dan de richtlijnen van het RIVM

Corona legde half maart alle congressen en evenementen stil. Maar met de nodige aanpassingen zijn vanaf 1 juli bijeenkomsten weer toegestaan, weliswaar met maximaal 100 mensen. Daarop speelt Heliview Conferences & Training in met een nieuw, aangepast concept: het “1,5 meter congres”. De aftrap: 9 september in De Kuip met Software Robotics Live.

Lees verder
De 6e editie van het Data Privacy congres is anderhalve meter proof.
16 juni 2020

De 6e editie van het Data Privacy congres is anderhalve meter proof.

De 6e editie van het Data Privacy congres vindt plaats op 22 september als 1,5 meter congres in Stadion Feijenoord in Rotterdam. Maar wat houdt een 1,5 meter congres precies in? Conference Producer, Lenie Willems legt het uit.

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de aankomende congressen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Doelgroep

(Chief) Data Stewards. (Chief) Data Officers, Data Quality Officers, Data Privacy Officers, Managers datakwaliteit, Data scientists, Business Intelligence managers, Senior Analisten en Informatiemanagers, IT Managers , Datawarehouse Manager, Applicatie en database managers

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!