Ruud van Oorschot

CISO

Ruud van Oorschot is CISO bij Vanderlande Industries. Vanderlande is de wereldwijde marktleider voor value-added logistic process automation op vliegvelden en in de parcel markt. Daarnaast is Vanderlande ook leading supplier van process automation oplossingen voor warehouses. Ruud is binnen de organisatie verantwoordelijk voor de informatiebeveiliging en cyberweerbaarheid. Dit geldt voor zowel de organisatie zelf, als alle systemen en service die Vanderlande verleent aan haar klanten. Met een achtergrond in zowel offensive als defensive security is hij in de lead voor de security agenda.

Vanderlande Industries

Vanderlande is een toonaangevende, wereldwijde partner voor toekomstbestendige logistieke procesautomatisering op het gebied van magazijnen, luchthavens en pakketdiensten. Het uitgebreide aanbod van de geïntegreerde oplossingen – innovatieve systemen, intelligente software en life-cycle services – van Vanderlande maakt de implementatie van snelle, betrouwbare en efficiënte automatiseringstechnologie mogelijk.

Als wereldwijde partner voor toekomstbestendige luchthavenoplossingen, kunnen de toonaangevende bagageafhandelingssystemen van Vanderland elk jaar meer dan vier miljard stuks bagage over de hele wereld vervoeren. Ze zijn in gebruik op meer dan 600 luchthavens, waaronder 12 van de 20 grootste luchthavens ter wereld.

Vanderlande is ook een toonaangevende leverancier van procesautomatiseringsoplossingen die de uitdagingen van de pakketmarkt aangaan. Elke dag worden meer dan 52 miljoen pakketten gesorteerd met de systemen van Vanderland, die geïnstalleerd zijn bij ‘s werelds toonaangevende pakketdienstverleners.

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!