Kristof Haeck

Managing Partner bij Evolane

Ruim twintig jaar geleden begon ik mijn carrière als IT-consultant. Door met beide voeten in de modder te staan heb ik veel geleerd, geweldige mensen ontmoet, gewerkt met gerenommeerde technologieën en mocht ik enkele van de meest innovatieve bedrijven in België vertegenwoordigen. Langzaam groeide ik naar een meer coördinerende rol, die me confronteerde met de uitdagingen die zich voordoen in de grijze zone tussen het operations- en het managementteam. Hierdoor heb ik mijn eigen visie kunnen ontwikkelen op het begrip 'business IT'. Door de jaren heen werd duidelijk wat mij de meeste voldoening gaf: gemoedsrust bieden aan zowel management als technische mensen, door hun online omgevingen en applicaties te optimaliseren in functie van de bedrijfsdoelstellingen. Dit alles met een focus op de pijlers 1) beveiliging, 2) performance en 3) procesoptimalisatie. In 2016 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. 'Evolane' is een organisatie met een visie die in harmonie is met mijn eigen waarden en visie als adviseur en ondernemer. In deze visie staan flexibiliteit, vertrouwen en wederzijds respect voorop. Vandaag biedt Evolane al onze klanten een gepersonaliseerd aanbod van hoogwaardige oplossingen op een toegankelijke manier. Gedurende mijn hele carrière heb ik een aantal jaren met Akamai, Dynatrace en Atlassian samengewerkt om de beste producten op de markt aan te bieden. Onlangs mochten we ook Splunk, Contentsquare en Gremlin verwelkomen in ons aanbod. De meerwaarde van Evolane? Een lokale partner die uw taal spreekt, uw specifieke behoeften kent en ernaar streeft uw digitale bedrijfsdoelen te bereiken.

Evolane

Onze missie is om bedrijfsapplicaties te optimaliseren, uw organisatie te ontzorgen en eindgebruikers de beste gebruikerservaring te bieden. Onze oplossingen zijn er om applicaties gebruiksvriendelijker, veiliger en performanter te maken dan ooit tevoren. Hiervoor moeten ook interne processen soepel verlopen. Om dit alles te realiseren zijn wij gespecialiseerd in drie domeinen:

Protection
Blijf niet achterop door de wereldwijde digitalisering, maar groei als bedrijf mee zonder het volgende doelwit te worden van de nieuwste bedreigingen! Dankzij het Intelligent Edge Security Platform houden we jouw gegevens – en die van de gebruiker – veilig. Uw organisatie wapenen tegen phishing, ransomware, DDoS en andere cyberdreigingen met onze oplossingen en expertise.

Performance
Garandeer uw eindgebruikers de best mogelijke online ervaring! Onze engineers maken uw bedrijfsapplicaties 100% beschikbaar, schaalbaar en sneller dan ooit. Wij stellen u in staat om uw content snel en veilig aan uw doelgroep te leveren. Een combinatie van Application Performance Management, CDN-oplossingen, geoptimaliseerde sales funnels, performance monitoring, AI monitoring en continue tweaks en fixes, maken ons de beste partij om uw bedrijf te ondersteunen.

Procesoptimalisatie
Kies voor een soepel proces dat leidt tot spectaculaire kwaliteit! Onze technici combineren testfuncties, testtechnologieën en prestatiestatistieken. Met load trending en het monitoren van de levenscyclus van elke applicatie handelen we snel. Daarnaast bieden we de beste tools om de samenwerking in uw eigen team en met dat van ons te vergemakkelijken.

Om onze klanten de beste “IT-rit” van hun professionele leven te garanderen, zijn we partnerships aangegaan met gerenommeerde technologiebedrijven zoals Akamai, Atlassian, Contentsquare, Dynatrace, Gremlin en Splunk. Hun oplossingen en onze expertise vormen samen het recept voor uw succes.

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!