Koen Maris

Cyber Security Leader bij PWC Luxenbourg

Koen Maris is Cyber Security Leader bij PWC Luxembourg, waar hij ideeën omzet in nieuwe diensten die klanten helpt om cybersecurity binnen de gehele organisatie te verankeren. Koen begon zijn IT-carrière als softwareontwikkelaar. Deze ervaring zorgde voor een solide achtergrond in complexe omgevingen en een basis in de uitrol van uitdagende IT-projecten. Na een paar jaar verruilde Koen softwareontwikkeling voor ethisch hacken vanwege een natuurlijke nieuwsgierigheid naar fouten in systemen. Dit was het begin van een technische carrière in IT-beveiliging, maar door de opkomst van beveiligingsproblemen evolueerde zijn carrière van ethisch hacken naar integratie van beveiligingsoplossingen en uiteindelijk naar de managementkant van beveiliging. Koen was CISO en CTO bij een internationale IT-dienstverlener voorafgaand aan zijn huidige functie. Tegenwoordig geeft hij advies aan grote organisaties op het gebied van langetermijndenken in relatie tot cybersecurity. Hij fungeert als een trusted advisor voor veel organisaties en is een bekend spreker die zijn publiek uitdaagt en huidige toegepaste beveiligingsmodellen in twijfel durft te trekken.

PWC

PwC wil bijdragen aan het vertrouwen in de maatschappij en helpen bij het oplossen van belangrijke problemen. Dat is onze purpose en daarmee de toetssteen voor de dingen die we doen of willen gaan doen, en voor het bepalen of iets een succes is.

Bij alles wat we doen verwachten en leveren we de hoogste kwaliteit. In onze werkzaamheden handelen we alsof onze eigen reputatie op het spel staat. Daarbij geven we duidelijk aan wat we juist vinden, vooral als we dat als moeilijk ervaren.

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!