Jelle Wieringa

Security Advocate bij KnowBe4

Jelle Wieringa heeft meer dan 20 jaar ervaring in business development, sales, management en marketing. In zijn huidige rol als Security Awareness Advocate voor EMEA bij KnowBe4 helpt hij organisaties van elke omvang te begrijpen waarom meer aandacht nodig is voor de menselijke factor. En hoe organisaties zich kunnen beschermen tegen het doorlopende probleem van Social Engineering. Zijn doel is om organisaties en gebruikers te leren om slimmere beveiligingsbeslissingen te nemen.

KnowBe4

KnowBe4 is maker en leverancier van security awareness trainingen. Het bedrijf onderhoudt een trainingsplatform met content en verzorgt phishing-simulaties die wereldwijd door duizenden organisaties gebruikt worden. KnowBe4 helpt organisaties omgaan met de menselijke factor van cybersecurity door bewustzijn te ontwikkelen over ransomware, CEO-fraude, en andere social engineering tactieken. Hierdoor maken gebruikers slimmere beveiligingskeuzes en vormen ze een actieve component in de beveiliging van organisaties.

Het bedrijf werd in 2010 opgericht door de Nederlands-Amerikaanse beveiligingsexpert en IT-ondernemer Stu Sjouwerman en heeft naast het hoofdkantoor in de Verenigde Staten (Tampa Bay, Florida) ook vestigingen in Zuid-Afrika, Brazilië, Singapore, Engeland, Japan, Australië, Duitsland en Nederland (Utrecht).

 

Voor meer informatie over KnowBe4, zie: https://www.knowbe4.com/

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!