Keren Elazari

Keren Elazari: The Friendly Hacker

Keren Elazari is een internationaal erkende beveiligingsanalist, onderzoeker, auteur en spreker en werkt samen met toonaangevende beveiligingsbedrijven, overheidsorganisaties en Fortune 500-bedrijven.

Als onafhankelijke stem op het gebied van cyberbeveiliging is Keren Elazari de eerste Israëlische vrouw die een TED-talk gaf op de officiële TED-conferentie.
Keren’s TED talk over hackers is door miljoenen bekeken, vertaald in 30 talen en is een van de meest bekeken talks op TED.com over het onderwerp cyberbeveiliging.

De beroemde TED talk

Deze talk stond aan de basis van het wereldwijde gesprek over de rol van hackers. Keren is oprichter van BSidesTLV, Israëls grootste security community, en oprichter van het Leading Cyber Ladies netwerk voor Women in Cyber Security. Op dit moment is zij senior onderzoeker bij het Interdisciplinair Cyber Research Center van de Universiteit van Tel Aviv. Meer over Keren Elazari: k3r3n3.com

Keynote: The Future of Cyber Security from a Friendly Hacker’s Perspective

Cybersecurity gaat niet langer over het beschermen van geheimen. Het gaat om het beschermen van onze manier van leven die afhankelijk is van digitale technologie, overal: van clouds tot smartphones, van sensoren tot webcams, tot aandelenmarkten en nog veel meer. In 2021 leerden we dat cybercriminelen sneller dan ooit innoveren. Bent u in deze omgeving klaar voor wat de toekomst biedt? In deze inspirerende keynote zullen we beveiligingsprofessionals en -techneuten inspireren om zich aan te passen en te evolueren en te handelen naar wat het belangrijkst is. We werpen licht op opkomende veiligheidsbedreigingen, nieuwe aanvalsvectoren en technieken; ontdek hoe ons digitale universum zich uitbreidde en hoe we een virtueel personeelsbestand in staat kunnen stellen om een digitaal immuunsysteem op te bouwen. Neem deel aan deze lezing voor een blik op de toekomst van cyberbeveiliging en om te leren hoe veerkracht kan worden bereikt met aanpassingsvermogen en innovatie – en verrassend genoeg, door te leren van hackers.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!