Exlusieve keynote van Keren Elazari!

The Friendly Hacker

Ze heeft de titel van meest bekeken cybersecurity TED Talk in handen. Ze is beveiligingsanalist, onderzoeker, auteur en spreker. Ze werkt samen met toonaangevende overheidsorganisaties en Fortune 500-bedrijven. En nu verzorgt ze een exclusieve keynote op de Cyber Security Experience. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Keren Elazari!

Als onafhankelijke stem op het gebied van cyberbeveiliging is Keren Elazari de eerste Israëlische vrouw die een TED-talk gaf op de officiële TED-conferentie.
Keren’s TED talk over hackers is door miljoenen bekeken, vertaald in 30 talen en is een van de meest bekeken talks op TED.com over het onderwerp cyberbeveiliging.

De befaamde TED Talk stond aan de basis van het wereldwijde gesprek over de rol van hackers. Keren bracht veel tijd door op hacker forums en chatrooms en ze ontdekte dat ze relatief eenvoudig een beveiligde website binnen kon dringen, wat een nieuwe wereld van grenzeloze mogelijkheden met zich meebracht. Deze gevoel van macht is precies wat hackers ervaren. Ondanks dat we allemaal willen geloven dat we onze machten enkel voor goede doeleinden zouden gebruiken stelt Keren ons de vraag: wat zou u doen als u een paar nullen toe kon voegen aan uw bankrekening?

The choices hackers make have dramatic outcomes that influence us all. I think we need hackers.

Keynote: The Future of Cyber Security from a Friendly Hacker’s Perspective

Cybersecurity gaat niet langer over het beschermen van geheimen. Het gaat om het beschermen van onze manier van leven die afhankelijk is van digitale technologie, overal: van clouds tot smartphones, van sensoren tot webcams, tot aandelenmarkten en nog veel meer. In 2021 leerden we dat cybercriminelen sneller dan ooit innoveren. Bent u in deze omgeving klaar voor wat de toekomst biedt? In deze inspirerende keynote zullen we beveiligingsprofessionals en -techneuten inspireren om zich aan te passen en te evolueren en te handelen naar wat het belangrijkst is. We werpen licht op opkomende veiligheidsbedreigingen, nieuwe aanvalsvectoren en technieken; ontdek hoe ons digitale universum zich uitbreidde en hoe we een virtueel personeelsbestand in staat kunnen stellen om een ​​digitaal immuunsysteem op te bouwen. Neem deel aan deze lezing voor een blik op de toekomst van cyberbeveiliging en om te leren hoe veerkracht kan worden bereikt met aanpassingsvermogen en innovatie – en verrassend genoeg, door te leren van hackers.

Cyber Security Experience: 25 november

In haar keynote werpt ze een blik op de toekomst van cybersecurity en geeft ze aan hoe veerkracht kan worden bereikt met aanpassingsvermogen en innovatie – en door te leren van hackers. Deze unieke gelegenheid mag u als security professional écht niet missen. Meld u vandaag nog aan om deze keynote bij te wonen en meer. Wees er snel bij want vol=vol!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!