Na een lange periode van online werken en netwerken is het eindelijk tijd om het normale leven weer op te pakken. Na een tal geslaagde online events zijn wij heel blij dit najaar ook weer fysieke events te mogen organiseren.

We hebben niet stilgezeten

Al jaren is Heliview dé kennispartij op het gebied van IT, security, industrie, data en meer. Tijdens onze congressen brengen we vraag en aanbod samen en bieden we een podium voor kennisuitwisseling. Daar kwam begin vorig jaar abrupt een einde aan. Om onze klanten te kunnen blijven voorzien van kennis en nieuwe contacten hebben we een uniek 30-daags online concept ontwikkeld. Tijdens deze 30 dagen vinden er diverse live events plaats, kunnen sessies on demand  of live bekeken worden en vinden er online netwerkgesprekken plaats. Door dit concept was het nog steeds mogelijk om kennis en contacten op te doen.

Best of both worlds

Onze online events zijn in goede smaak gevallen. Daarom nemen we ook zeker geen afscheid van de online events. Vanaf september 2021 zullen namelijk alle events bestaan uit een congresdag die direct de volgende dag wordt opgevolgd door het online event. Woon de congresdag bij om inspirerende keynotes te bekijken en nieuwe contacten te leggen. Daarbij krijgt u direct toegang tot ons unieke online event met nog meer kennis in de vorm van on demand video’s en live interactieve sessies! Liever enkel online deelnemen? Dat kan ook, voor ieder is er wat wils!

Bij welk event zien we u?

Dit najaar vinden er diverse events plaats in 8 verschillende vakgebieden. Mis de mogelijkheid om nieuwe kennis op te doen en experts en vakgenoten te ontmoeten niet! Bekijk snel de jaarkalender om te zien welke events er voor u bij zitten!

Nuttig? Deel dit bericht!