We gaan weer terug naar normaal!

Wat hebben we lang op dit moment gewacht! Na 2 jaar met allerlei maatregelen, restricties en lockdowns gaan we weer terug naar de situatie van voor Corona. Onze congressen kunnen dus weer plaatsvinden zoals u dat van ons gewend was; een dag goed besteed met een uniek congresprogramma, inspirerende sprekers, maar bovenal de mogelijkheid om vakgenoten te ontmoeten en ideeën en ervaringen uit te wisselen zodat u met concrete handvatten naar huis gaat. Bent u daar ook zo aan toe?

Wat betekent dit voor onze congressen

We nemen afscheid van de verplichte coronatoegangsbewijs, 1,5 meter, vaste zitplaatsen en mondkapjes. Maar dat betekent zeker niet dat we alle voorzichtigheid uit het raam gooien. We maken er ons hard voor dat het onze congressen een veilige ontmoetingsplek zijn en blijven. We bieden u dus nog steeds handgel en mondkapjes aan indien u hier gebruik van wilt maken, ontmoedigen het schudden van handen en blijven de extra hygiënemaatregelen in acht nemen in samenwerking met de locatie.

Onze cocngressen ook online!

Dat we onze fysieke congresdagen weer volop kunnen plaatsvinden betekent niet dat u niet online kunt deelnemen. We hebben de afgelopen twee jaar hard gewerkt aan ons online concept met eigen studio. Dus een dag na het fysieke congres bent u van harte welkom om online te kijken naar video’s met experts, deel te nemen aan een online roundtable of 1-op-1 gesprekken te plannen met onze partners.

We kunnen niet wachten om u weer te zien!

De afgelopen 2 jaar heeft ook veel van ons als organisatie gevraagd. Ons hart en DNA ligt bij het organiseren van congressen, mensen met elkaar in contact brengen en u een stap verder te brengen binnen uw vakgebied. We kunnen dan ook niet wachten tot we u weer mogen verwelkomen en nodigen u van harte uit!

Dit zijn de aankomende congressen: