Wat wij doen

Heliview organiseert jaarlijks circa 30 events in verschillende vakgebieden met als primair doel het tot stand brengen van persoonlijke en zakelijke relaties. We passen onze dienstverlening voortdurend aan zodat deelnemers en business partners op een eenvoudige, informele en ludieke manier met elkaar in contact komen!
Daarnaast staat kennisoverdracht centraal. Onze events bieden (hoger) management en senior specialisten een podium om zowel kennis te delen als om kennis te vergaren. Kennisoverdracht vindt plaats via inspirerende keynotes, praktijkgerichte sessies, interactieve workshops en round tables.

Sharing knowledge

Onze events bieden een podium om kennis te delen en te vergaren. Senior specialisten delen hun kennis via inspirerende keynotes, praktijkgerichte sessies, interactieve workshops, roundtables en tijdens 1-op-1 gesprekken op het netwerkplein.

Connecting people

Met onze events brengen wij waardevolle zakelijke contacten tot stand. Op het netwerkplein en tijdens 1-op-1 gesprekken legt u op eenvoudige en informele manier contact met senior professionals in uw werkveld.

 

Wat onze klanten zeggen

Zeer goed georganiseerd

Het event was zeer goed georganiseerd, de dagvoorzitter heeft alles zeer goed begeleid, het programma was afwisselend en interactief en de sprekers hadden over het algemeen boeiende presentaties.

Collin Zwetsloot

Collin Zwetsloot

Rijkswaterstaat

Actuele thema's

De Heliview Conferences werpen een licht op wat er reilt en zeilt rond de actuele thema's als data en digitalisering.

Rudy Moelants

Rudy Moelants

Belfius Bank

Opgedane kennis kan ik direct op mijn business toepassen

Het programma van Data Quality Conference stelt mij in staat om uit te zoomen van mijn eigen business, informatie en kennis te vergaren m.b.t. data quality om vervolgens weer in te zoomen op mijn business waar kan ik de opgedane kennis toepassen

René Beijen

René Beijen

Belastingdienst