Voor business partners

Onze doelgroep, uw leads!

Deelnemen aan een Heliview event is een unieke gelegenheid om leads te genereren voor uw business. Wij geloven dat online en offline leadgeneratie elkaar versterkt. Partners van onze events profiteren niet alleen van de contactmomenten tijdens de congresdag maar zetten we ook tijdens het 30-daagse online event in direct contact met een gekwalificeerde doelgroep. Door de krachtige combinatie van online en offline leadgeneratiecampagnes brengen wij u gedurende 30 dagen rechtstreeks in contact met potentiële klanten.

Partner worden van een Heliview Event? dit is hoe het werkt!

Onze aanpak staat garant voor gekwalificeerde leads
Om u uitsluitend te voorzien van kwalitatieve leads zijn wij extra kritisch op ons toegangsbeleid. Een Heliview Qualified Lead (HQL) is een gekwalificeerde eindgebruiker met een rol in de Decision Making Unit (DMU) binnen een organisatie met minimaal 20 FTE die concreet geïnteresseerd is in het desbetreffende eventonderwerp.

30 dagen leadgeneratie campagne
Partners van onze events profiteren niet alleen van de contactmomenten tijdens de congresdag, maar ook tijdens het online event. Niet alleen in de vorm van de 1-op-1 gesprekken die succesvol zijn bewezen. Maar ook door uw kennis en expertise over te dragen middels videocontent. Denk hierbij aan een presentatie, talkshow, interview, webinar en veel meer.

Uw selectie voor de beste 1-op-1 gesprekken
Afhankelijk van uw partnerpakket voert u 6 tot 40 gesprekken op basis van uw voorselectie. Nodig deelnemers uit met wie u in contact wil komen op basis van hun functieprofiel, rol, branche, organisatiegrootte en nog veel meer. Deze gesprekken kunnen zowel op het netwerkplein als online in de EventManager plaatsvinden.

Neem videocontent op in de Heliview Studio
Tijdens de opnamedag nemen wij videocontent op in onze professionele Heliview Studio. Bijvoorbeeld een videotalk waarin een spreker slides presenteert of een talkshow waarin sprekers in gesprek gaan over één van de thema’s van het event of een interactieve live webinar. De TALKS zijn te on demand te bekijken in EventManager of kunnen live digitaal bijgewoond worden om extra interactie te faciliteren. Meer informatie

Positioneer u als dé expert in uw vakgebied
Presenteer uw meest succesvolle businesscase in een keynote, of ga in gesprek over een aantal stellingen tijdens een roundtable. Of neem een webinar op in onze studio. Tijdens de congresdag en het online event bieden wij u de mogelijkheid een bijdrage te leveren aan het programma om uw kennis en expertise over te dragen aan de deelnemers. Hiermee vergroot u niet alleen uw naamsbekendheid maar laat u ook zien dat u dé kennis en expertise in huis heeft om de deelnemers te helpen met hun organisatiespecifieke behoeften.

Return on Investment (ROI)
Wanneer u partner wordt van onze events, staat uw ROI voor ons centraal. Zo zorgen wij ervoor dat; de doelgroep aansluit, u de optimale voorbereiding heeft, wij samen met u kijken naar de beste keuzes in ons aanbod en deze te matchen aan uw doelstellingen en te helpen in de matchmaking voor de 1-op-1 gesprekken. We zijn actief betrokken bij uw deelname en zorgen ervoor dat zowel in de voorbereiding, tijdens en na het event gewerkt is naar een gewenst eindresultaat met naast de 30 daagse exposure, Marketing Qualified Leads om verder op te volgen.

“Goede marketing vraagt om het inzetten van diverse kanalen, waarmee je op het juiste moment met impact je boodschap kan overbrengen. Door het aangaan van een partnership met Heliview sorteren we nu alvast voor op fysieke events die in de toekomst (wellicht in aangepaste vorm) weer gaan plaatsvinden. Daarmee zitten we straks op de eerste rij om weer fysiek contact te leggen. We maken een keuze voor de inzet van kanalen die anderen wellicht nu niet doen. Maar ja, alleen dode vissen gaan met de stroming mee.”
IRENE DE RUIJTER | HEAD OF MARKETING | FOX-IT

Neem contact met ons op

Wij staan voor u klaar

Aimane

Aimane El Massnaoui

Sales Executive
aimane.el.massnaoui@heliview.nl
+31 (0)76 548 40 27

Lotte Baauw

Lotte Baauw

Inhouse Sales Executive
lotte.baauw@heliview.nl
+31(0)76-548 40 26

BUSINESS PARTNER WORDEN?

VUL UW GEGEVENS IN EN ONTVANG ALLE INFORMATIE EN PRIJZEN


    Maak een keuze uit deze events:

    * Verplicht veld