Voor business partners

Onze doelgroep, uw leads!

Deelnemen aan Heliview Events is een unieke gelegenheid om leads te genereren voor uw business. Wij geloven dat online en offline leadgeneratie elkaar versterkt. Partners van onze events profiteren niet alleen van de contactmomenten tijdens de congresdag maar ook van online campagnes. Door de krachtige combinatie van online en offline leadgeneratiecampagnes brengen wij u gedurende één maand rechtstreeks in contact met potentiële klanten.

Onze aanpak staat garant voor gekwalificeerde leads
Een Heliview gekwalificeerde lead is werkzaam bij een eindgebruikersorganisatie, heeft een senior rol in de DMU en heeft aangegeven wat de investeringsbehoefte is. Wekelijks ontvangt u een complete leadlijst met NAW-gegevens en telefoonnummers van alle eventdeelnemers.

30 dagen leadgeneratie campagne
Wij geloven dat online en offline elkaar versterken bij het genereren van leads. Partners van onze events profiteren niet alleen van de contactmomenten tijdens de congresdag maar ook 30 dagen lang van onze online campagne waar we uw potentiële klanten bereiken met uw videocontent.

Uw selectie voor de beste 1-op-1 gesprekken
Afhankelijk van uw partnerpakket voert u 3 tot 25 gesprekken op basis van uw voorselectie. Selecteer met welke deelnemer u in contact wil komen op basis van hun functieprofiel, rol, branche, organisatiegrootte en nog veel meer. Deze gesprekken kunnen zowel op het netwerkplein als online plaatsvinden.

Neem videocontent op in de mobiele Heliview Studio
Tijdens de congresdag nemen wij videocontent op in onze mobiele Heliview Studio. Bijvoorbeeld een videotalk waarin een spreker slides presenteert of een talkshow waarin sprekers in gesprek gaan over één van de thema’s van het event. De TALKS zijn te bekijken in EventManager. Deelnemers kunnen zich tot een maand na het congres aanmelden voor het bekijken van deze TALKS. Zo genereren we een maand lang leads voor u.

Vergroot uw zichtbaarheid in de online Heliview EXPO
Presenteer uw organisatie online met een korte bedrijfsomschrijving en/of videocontent. De gegevens van de deelnemers die uw content bekijken delen we met u! Ook uw experts en afgevaardigden zijn hier te vinden. Positioneer uw organisatie in de Heliview EXPO en nodig deelnemers uit om met u in gesprek te gaan.

Vergroot uw thought leadership
Lever een bijdrage aan het congresprogramma en presenteer een van uw succesvolle case studies aan een grote groep betrokken deelnemers. Of schuif aan bij de Heliview TALKS voor onze online deelnemers.

“Goede marketing vraagt om het inzetten van diverse kanalen, waarmee je op het juiste moment met impact je boodschap kan overbrengen. Door het aangaan van een partnership met Heliview sorteren we nu alvast voor op fysieke events die in de toekomst (wellicht in aangepaste vorm) weer gaan plaatsvinden. Daarmee zitten we straks op de eerste rij om weer fysiek contact te leggen. We maken een keuze voor de inzet van kanalen die anderen wellicht nu niet doen. Maar ja, alleen dode vissen gaan met de stroming mee.”
IRENE DE RUIJTER | HEAD OF MARKETING | FOX-IT

Neem contact met ons op

Wij staan voor u klaar

Marieke Versteegh

Marieke Versteegh

Senior Sales Coordinator
marieke.versteegh@heliview.nl
+31 (0)76 548 40 76

Ruben van Herpen

Ruben van Herpen

Inhouse Sales Executive
ruben.van.herpen@heliview.nl
+31 (0)76 548 40 09

Lotte Baauw

Lotte Baauw

Inhouse Sales Executive
lotte.baauw@heliview.nl
+31(0)76-548 40 26

INTERESSE GEWEKT? VRAAG MEER INFO AAN.

Wilt u ook profiteren van alle voordelen van online en offline leadgeneratie? Vul onderstaand formulier in en wij sturen u alle informatie.


    Maak een keuze uit deze events:

    * Verplicht veld