1,5 meter congressen

Heliview Conferences & Training lanceert het eerste 1,5 meter congres in Nederland.

Heliview Conferences & Training lanceert in september het allereerste 1,5 meter congres in Nederland en België. Met dit initiatief wil Heliview Conferences & Training in de kennisbehoefte van professionals blijven voorzien, juist in tijden van crisis. Nadat bekend werd dat alle evenementen tot in ieder geval 1 juni geen doorgang konden vinden zijn wij direct gestart met het ontwikkelen van een nieuwe congreservaring. Wij willen in de kennis- en kennismakingsbehoefte van professionals blijven voorzien. Daarom zijn wij ontzettend trots om aan te kunnen kondigen dat wij koploper zijn in het organiseren van congressen waar 1,5 meter de standaard is.

COVID-19

Alle berichtgeving rondom COVID-19 zal u niet ontgaan zijn. Uiteraard hebben wij als event organisator alle ontwikkelingen op de voet gevolgd. Om de gezondheid van onze klanten, samenwerkingspartners en medewerkers te beschermen hebben wij alle congressen die in het voorjaar gepland stonden verzet. Maar we hebben zeker niet stil gezeten. We hebben deze periode goed benut om een sterk concept neer te zetten waarbij we professionals in hun vraag naar kennis en netwerkmogelijkheden kunnen voorzien, waarbij de richtlijnen gesteld door de overheid en het RIVM natuurlijk centraal staan.

Hoe dan?

 • Maximum aantal deelnemers
  Vanaf 1 juli geldt een wettelijk maximum van 100 aanwezige personen bij bijeenkomsten, uiteraard houden wij ons hieraan.
 • Registratie verspreid en veilig
  De registratie laten wij graag zo soepel mogelijk verlopen. Daarom hebben wij per editie verschillende registratieblokken gecreëerd om opstoppingen te allen tijde te voorkomen. Daarnaast vindt de registratie plaats achter plexiglas en met duidelijke markeringen op de vloer.
 • Extra aandacht voor schoonmaak 
  Gedurende het congres is er extra aandacht voor hygiëne. Handgrepen, toiletten en overige oppervlaktes worden voortdurend schoongemaakt. Er zijn gedurende de dag voldoende interieurverzorgers aanwezig op de locatie om de hygiëne te waarborgen.
 • Looproutes
  Op de congreslocatie zal een duidelijke looproute aangegeven worden door pijlen op de grond en borden. Hiermee waarborgen we voldoende bewegingsruimte tussen de aanwezige personen.
 • De foodbox 
  Ook in de keuken werkt de locatie veilig en volgens de richtlijnen. Het gebruikelijke uitgebreide buffet vervangen we door een persoonlijke foodbox.
 • Vaker uw handen wassen
  Ook wij willen u verzoeken om uw handen vaker te wassen. Daarom faciliteren wij extra handzeep en ontsmettingsmiddelen om uw handen vaker te reinigen en te ontsmetten.
 • Ruimere opzet
  Om voldoende afstand te waarborgen op de congreslocatie hebben wij gezorgd voor duidelijke markeringen op de vloer. Daarnaast staan alle tafels en stoelen op gepaste afstand van elkaar, zodat u veilig plaats kunt nemen om te netwerken en kennis op te doen.
 • Gezondheidscheck van RIVM
  Net als alle contactberoepen hanteren wij de gezondheidscheck van het RIVM. Indien u één dag voor het congres ‘ja’ kunt beantwoorden op één van de vragen, verzoeken wij u contact op te nemen met onze organisatie. Helaas zullen wij u dan verzoeken uw aanmelding te annuleren.
 • Persoonlijke beschermingsmiddelen
  Om u te voorzien van diverse mogelijkheden om uzelf te beschermen, bieden wij mondkapjes en desinfecterende handgel aan. Onze medewerkers dragen daarnaast ook handschoenen tijdens de uitgifte van de badges.
 • Geen handen schudden 
  De landelijke basismaatregelen blijven uiteraard in stand. Daarom is het niet toegestaan om elkaar de hand te schudden. Wees daarom in deze tijden creatief en begroet personen op een andere manier.
 • Meer informatie?
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling marketing op marketing@heliview.nl

Aankomende congressen

Software Robotics Live

Software Robotics Live

Datum: 9 september 2020
Locatie: Stadion Feijenoord | Rotterdam

Jaarcongres ATEX & Process Safety

ATEX & Process Safety

Datum: 10 september 2020
Locatie: DeFabrique | Utrecht

Factuurcongres

Factuurcongres ®

Datum: 14 september 2020
Locatie: NBC Congrescentrum | Nieuwegein