Onze maatregelen

We mogen weer! Dit najaar organiseren wij weer fysieke events!

Na een lange periode van online werken en netwerken is het eindelijk tijd om het normale leven weer op te pakken. Na een tal geslaagde online events zijn wij heel blij dit najaar ook weer fysieke events te mogen organiseren.

Om onze events te bezoeken heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Het tonen van een geldig ID-bewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs) is daarbij ook verplicht. Het coronatoegangsbewijs kan zijn: een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag.

U kunt uw coronatoegangsbewijs laten zien via de app CoronaCheck of u kunt een papieren bewijs met QR-code meenemen.
De QR-code wordt gecheckt voordat u toegang krijgt. Meer informatie over het coronatoegangsbewijs vindt u hier: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs/hoe-regelen

Hoe dan?

Aangepaste registratie

Registratie verspreid en veilig
De registratie laten wij graag zo soepel mogelijk verlopen. De registratie vindt plaats achter plexiglas en met duidelijke markeringen.

Schoonmaak

Extra aandacht voor schoonmaak 
Gedurende het event is er extra aandacht voor hygiëne. Handgrepen, toiletten en overige oppervlaktes worden voortdurend schoongemaakt. Er zijn gedurende de dag voldoende interieurverzorgers aanwezig op de locatie om de hygiëne te waarborgen.

Looproutes

Looproutes
Op de congreslocatie wordt indien nodig gebruik gemaakt van looproutes. Hiermee zorgen we ervoor dat er altijd voldoende afstand gehouden wordt.

Foodbox

De catering
De lunch zal uitgegeven worden volgens de richtlijnen van het RIVM. Ook in de keuken werkt de locatie veilig en volgens de richtlijnen.

Handen wassen

Vaker uw handen wassen
Ook wij willen u verzoeken om uw handen vaker te wassen. Daarom faciliteren wij extra handzeep en ontsmettingsmiddelen om uw handen vaker te reinigen en te ontsmetten.

Ruimere opzet

Ruimere opzet
Uiteraard waarborgen wij voldoende afstand op de congreslocatie. Alle tafels en stoelen staan op gepaste afstand van elkaar, zodat u veilig plaats kunt nemen om te netwerken en kennis op te doen.

Gezondheidscheck RIVM

Gezondheidscheck van RIVM
Volgens de richtlijnen hanteren wij ook de gezondheidscheck van het RIVM. Indien u één dag voor het congres ‘ja’ kunt beantwoorden op één van de vragen, verzoeken wij u contact op te nemen met onze organisatie. Helaas zullen wij u dan verzoeken uw aanmelding te annuleren.

Persoonlijke bescherming

Persoonlijke beschermingsmiddelen
Om u te voorzien van diverse mogelijkheden om uzelf te beschermen, bieden wij mondkapjes en desinfecterende handgel aan. Onze medewerkers dragen daarnaast ook handschoenen tijdens de uitgifte van de badges.

Geen handen schudden

Geen handen schudden 
De landelijke basismaatregelen blijven uiteraard in stand.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling conference delivery op delivery.executives@heliview.nl

Aankomende congressen